Gratis guide i Parg

Storbyferie: Gratis ture med guides

Ofte er det dyrt at booke sig på en guidet rundvisning i en by, men det kan faktisk lade sig gøre at spare de penge, når man rejser. Der er flere bureauer og organisationer, der tilbyder gratis ture med guides – endda lokale, stedkendte guides, i forskellige storbyer – blandt andet SANDEMANS New Europe, som dækker 14 forskellige europæiske storbyer som Dublin, Amsterdam og Bruxelles.

Konceptet er, at man møder op på det sted og til den tid, der står på deres hjemmeside, og her vil en lokal guide stå klar til at vise rundt i sin by. Hvis man er en større flok, kan man booke en særlig tid på hjemmesiden.

Do you speak english?

De guidede ture foregår til fods og som regel på engelsk. Du betaler ikke en øre, med mindre du ønsker at give drikkepenge, og her er beløbet jo ganske frivilligt.

Også i København er der disse guidede gratis ture. Mødestedet er Rådhuspladsen. Tiden er kl. 11 og kl. 13 dagligt i sommersæsonen, og gåturene varer hele tre timer. Her lover guiderne, at deres gæster blandt andet vil finde ud af, hvorfor danskerne er nogle af de lykkeligste mennesker i verden.

Personlig guide i NY

I New York kan du få din egen guide gennem Big Apple Greeter, hvis du mailer seneste fire uger før dit besøg. Se mere på hjemmesiden.

Læs også

8 tips til at spare på storbyferien

8 tip til at holde madbudgettet nede

5 fejl vi gør før og under rejsen

Share Button

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *