Vidunderlige naturoplevelser på tilbud

Hurtigruten

OBS: Dette er et sponsoreret indlæg

2.400 kilometer ombord på et luksusskib i et af verdens smukkeste landskaber. En opdagelsesrejse for sjælen og øjnene. En rejse for livet. Og nu til en ekstra fordelagtig pris. Det er næsten for godt til at være sandt, men det er ikke løgn! Prøv blot at se denne lille film af den vidunderlige natur, som krydstogtskibe fra Hurtigruten sejler igennem.

Vi kender flere mennesker, der har taget turen gennem det norske landskab, og som begejstret har fortalt om de smukke fjelde, de kønne havnebyer og det lækre skib, som flyder fra det ene kønne landskab til det andet. Og som ender med at krydse Polarcirklen. Det skulle være en helt uforglemmelig oplevelse som kan kombineres med for eksempel hundeslædeture, ørnesafari og hvalsafari alt efter årstiden.

Lige nu kan man faktisk komme med Hurtigruten i det fortryllende, norske landskab med 25 procents rabat samtidig med, at Hurtigruten betaler flybilletten fra Danmark til Norge. Der skal bare bestilles billetter inden den 2. november 2015, hvis man ønsker at få rabatten samt flybillet betalt.

Det er muligt at vælge mellem et seks, syv og 12 dages ophold i kahyt på et af de flydende hoteller fra Hurtigruten. Du kan finde flere informationer og mere inspiration på Hurtigrutens hjemmeside. Klik her: Hurtigruten.

Share Button

Lignende indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *