Vi vil til Italien i sommerferien

Sommerferie i Italien, foto af ungt par ved strandbredden

Italien og Spanien er to store hits, når vi danskere planlægger sommerferie. Drømmen om Chianti og pasta eller tapas og sangria får os til at lede på livet løs efter dejlige hoteller i henholdsvis Italien og Spanien.

Rejsesøgemaskinen Trivago.dk har lavet en optælling af, hvad vi søger på, når der skal planlægges ferie. Her er Italien nr. 1, når det gælder søgninger på lande. Af øer drømmer vi os væk til Mallorca, Kreta, Sardinien, santorini og Sicilien. Og når det gælder storbyer, er Barcelona i top.

Undersøgelsen er baseret på søgninger for rejser i sommersæsonen, søgningerne er lavet fra 1.1. til 22.5 2016, og viser, at der er stor rift om at tage til Italien i sommerferien.

Nedenfor finder du Top 5 over henholdsvis lande, øer og byer. Den kan du have in mente, hvis du ikke gider at støde ind i danske turister, når du rejser. Eller omvendt: Hvis du godt kan lide at møde landsmænd i sommerferien:

Lande

Italien

Kroatien

Spanien

Grækenland

Malta

Øer

Mallorca

Kreta

Sardinien

Santorini

Sicilien

Byer

Barcelona

Alanya

New York

Palma de Mallorca

Rom

Du kan læse alle vores indlæg om Italien ved at klikke her: Blogindlæg og artikler om Italien.

Foto: Trivago.dk 

 

Share Button

Lignende indlæg

7 thoughts on “Vi vil til Italien i sommerferien

 1. Der er ingen tvivl om at Italien er utrolig populær, og rejser til Sardinien, og Sicilien er så småt faktisk ved at gribe fat.

  Ønsket om at få noget anderledes end den typiske turistdestination er en efterspørgsel utrolig mange rejseselvskaber også nu er ved at bide mærke i.

  Som eksempel kan man her nævne rejse-selskabet Amisol Travel, som i lang tid faktisk har fokuseret på rejser til Egypten mm. Har nu valgt at drive sin forretning mod et bredere målgruppe, og tilbyder derfor rejser til førnævnte destinationer. http://www.amisol.dk/rejser/italien/sicilien/

  De er dog ikke de eneste som har fået øjene op og det bliver spændende at se, hvorvidt flere og flere vil satse mere på ikke propulerede destinationer til familien på farten der ikke har brug for det stressede fundament en rejse kan bringe grundet en høj turisme kald.

 2. Hej Maria
  Vi har mange indlæg om Italien, men jeg gætter på, at det ikke må være for varmt, når du har en 2-årig med, ikke? Så jeg vil anbefale, at I tager nordpå til Iseo-søen for eksempel. Kh Karen

 3. Kan du skrive et indlæg om dine rejseplaner til Italien. Mangler inspiration til hvor man skal tage hen og evt hvis man har en 2 årig med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *