SPONSORERET INDLÆG/REKLAME

Konkurrence: Forkæl én du holder af på Valentinsdag

Vinderen er fundet. Stort tillykke. Det blev Dorthe Bille, som blev den heldige vinder af et gavekort på 400 kroner til Bloomit. Vi har sendt dig en mail. 

Kærligheden er tålmodig, kærligheden er mild, den misunder ikke, kærligheden praler ikke, bilder sig ikke noget ind (…) Den tåler alt, tror alt, håber alt, udholder alt (…) Så bliver da tro, håb, kærlighed, disse tre. Men størst af dem er kærligheden.
1. Korintherbrev, kapitel 13

I næste uge fejres de elskendes dag på Valentinsdag. Og selv om traditionen egentlig er amerikansk, så har mange taget den til sig og forkæler sin elskede med en buket blomster, en æske chokolade eller med en romantisk middag.

Vi er så heldige, at Bloomit synes, at du skal have chancen for at forkæle én du holder af – og derfor kan vi i samarbejde med Bloomit udlodde ét gavekort til én heldig vinder på 400 kroner til BLOOMIT – VALENTINSDAG. Gavekortet giver dig mulighed for at vælge én af Bloomits skønne Valentinsgaver.

For at deltage i konkurrencen om et gavekort på 400 kroner til Bloomit – Valentinsdag skal du skrive, hvem du gerne vil forkæle på Valentinsdag i kommentarfeltet herunder (husk at opgive din mailadresse, så vi kan kontakte dig).

Konkurrencen løber frem til og med lørdag den 10. februar 2018 kl. 22.00, hvor vi trækker én vinder. Vi kontakter vinderen direkte på mail, før vi offentliggør navnet.

Bloomit

OBS: Bemærk at produktet vil ændre størrelse, hvis prisen justeres. Produkterne i gavekassen kan variere efter varesortiment og sæsonudsving. Ved levering pålægges leveringsgebyr. Læs mere om priser og udvalg på Bloomit

Af Lone Holm. Fotos: Bloomit. 

Share Button
Rejseblokken

Rejseblokken er en rejse- og livsstilsblog, der er skrevet af journalist Lone Holm.

30 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *