Konkurrence: Vind robust trådløs højtaler fra Polk Boom

Den er lille og robust. Og så er den både vandtæt, støvtæt og stødsikker. Nogle vil sige næsten umulig at ødelægge. Den hedder Svimmer Duo fra Polk Boom. Deltag i vores konkurrence om én trådløs højtaler, der kan holde til lidt af hvert.

Den ligner ikke nogen anden trådløs højtaler, jeg har set. Den er lille, robust og har en fin fleksibel hale, som kan formes i alle retninger. Du kan f.eks. hænge den på din taske, strandstolen eller i haven. Den detalje gør den yderst medgørlig og nem at have med på farten.

Svimmer Duo fra Polk Boom er også bygget til at klare masser af tæsk, støv og op til en 1 meter vand i en halv time. Svimmer Duo egner sig virkelig til at have med på rejsen, i haven, på stranden eller gåturen. Den spiller forholdsvis højt med en god lyd, men vil helt sikkert klare sig bedre, hvis man kobler to Svimmer Duo trådløst sammen. Det vil give den det der ekstra pift, som gør den virkelig lækker.

Bagsiden kan skrues af på få sekunder, så du nemt kan skifte mellem at sætte højtaleren fast med enten den fleksible hale eller med sugekop. Både hale og sugekop følger med højtaleren. Swimmer Duo vejer kun 180 gram og fås i fire forskellige farver.

Sådan deltager du i konkurrencen

Du har mulighed for at vinde én Duo Svimmer fra Polk Boom til en værdi af 439 kroner. Det eneste du skal gøre er at skrive i kommentarfeltet nedenfor, hvor du vil bruge Duo Svimmer fra Polk Boom, hvis du vandt.

Vi trækker en heldig vinder søndag den 16. september 2018 kl. 22.00.  Vinderen får direkte besked, inden vi offentliggør navnet. Husk at opgive din emailadresse, når du skriver din kommentar, så vi kan kontakte dig, hvis du vinder lodtrækningen. 

Vinderen er trukket. Det blev Helle Kirk Jensen. Vi har sendt dig en mail. Stort tillykke!

Af Lone Holm. Fotos: Polk Boom

 

Share Button

26 tanker om “Konkurrence: Vind robust trådløs højtaler fra Polk Boom

  1. Ejj, den ville være helt ideel på vores terasse! Vi mangler tit hyggelig musik derude om aftenen, og det bliver altid uforsvarligt højt overfor naboerne, hvis vi skal spille det helt inde fra stuen 😀

  2. Den grønne robust højtaler vil passe perfekt på vores terrasse i vores nye hus i Hillerød, hvor vi får nøglen til december. Vi har lige købt et havemøbelsæt, hvor stolene er grønne, så havesættet pg højtaleren er et perfekt match 🙂

  3. Nu er sæsonen for strandture og overnatning “in The Wild” overstået for i år (men den ville absolut ville blive brugt til det næste sommer igen), så den ville, i hvert fald, have sin faste plads i brusekabinen, i første omgang😍🍀🤞🏾

  4. Jeg vil tage den med overalt, på sejlturen, gåturen, i haven og ikke mindst på ferie. Super genial, at den er så robust.

  5. Super sej lille “fyr”:-)
    Jeg er ved at mure og male på gården og den vil lige kunne sidde fast på stigen og fornøje mine ører imens 🙂
    Sensommerhilsner!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *