Polk Assist

Konkurrence: Vind en smart højtaler fra Polk Audio

Du har nu mulighed for at vinde den super smarte Polk Assist – en lille lækker højtaler med indbygget Google Assistant. Det betyder, at du ved hjælp af talekommandoer kan spørge Google Assistant om råd til at finde restauranter, seværdigheder eller events – og du kan også tænde og slukke musikken, skrue op og ned.

Polk Assist er først og fremmest en musikhøjtaler. På trods af sit minimale ydre har Polk Assist et detaljeret og fyldigt lydbillede, som man forventer af en højtaler fra en traditionsrig hi-fi-producent som Polk Audio. Højtaleren har både indbygget Bluetooth og Chromecast, som gør det supernemt at streame musik, radio eller podcasts fra stort set enhver app som f.eks. Spotify eller YouTube Music.

Din stemme styrer alt

Polk Assist er ikke bare en seriøs musikhøjtaler. Den er samtidig en komplet smartspeaker med indbygget Google Assistant – en intelligent stemmestyringsteknologi, som hele tiden lærer nyt om både dine behov og verden omkring sig. Ved hjælp af simple talekommandoer kan du tænde og slukke musikken, skrue op og ned, skifte nummer eller radiostation.

Du kan også tage din Polk Assist med på dine rejser, hvor du kan høre musik på stranden, på hotelværelset og du kan spørge Google Assistant om gode råd til rejsen som f.eks. finde restauranter, seværdigheder, events, vejrudsigt eller generel info om det sted, du besøger. Det er altså smart.

Sådan deltager du i konkurrencen

Du har mulighed for at vinde en Polk Assist til en værdi af 1.599 kroner*.
Det eneste du skal gøre er, at:

  1. LIKE Rejseblokkens facebook-side
  2. Skriv i kommentarfeltet**, hvor du vil bruge Polk Assist, hvis du vandt.

Vinderen af ét styk Polk Assist til en værdi af 1.599 kroner findes via lodtrækning søndag den 1. september 2019 kl. 22.00. Vinderen får direkte besked, inden navnet offentliggøres. Du skal være over 13 år og bosiddende i Danmark for at deltage i konkurrencen. Konkurrencen kører også på Rejseblokkens Facebook-side.
*Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Præmien er sponsoreret af Polk Audio.
**Husk at opgive din emailadresse, hvis du skriver din kommentar nedenfor, så jeg kan kontakte dig, hvis du vinder lodtrækningen. 
Læs mere om Cookie- og privatlivspolitik.
Denne konkurrence er hverken sponsoreret, støttet eller administreret af eller associeret med Facebook.

Den heldige vinder er blevet udtrukket. Det blev Helle Kirk Jensen. Du har modtaget en mail. Stort tillykke

Share Button

7 thoughts on “Konkurrence: Vind en smart højtaler fra Polk Audio

  1. Den vil jeg bruge på mit kontor hvor jeg kan styre mange mine IT udstyr med min stemme. Det vil være lækkert, at vinde.

  2. Ville helt sikkert bruge den i køkkenet, hvor det godt kan blive lidt ensomt at stå med madlavningen.

  3. Højtaleren skulle absolut være med overalt. O stuen, på rejser, på weekender eller i sommerhuset.
    Ingen tvivl om den kunne være behjælpelig med meget:).

  4. Den ville jeg bruge overalt! Tror, at den ville blive min bedste ven – især nu, hvor jeg skal have en operation, som kræver lang tid til genoptræning og masser af hvile😍🍀🤞🏾

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *