Parga Strand

Parga er græsk, når det er bedst

Vi er et par, der er tosset med et lille, specielt og pittoresk sted i Grækenland: Parga. Til forskel fra så mange andre rejsemål i Grækenland ligger Parga på fastlandet over Korfu. Parga er smuk og hyggelig med en romantisk og ægte atmosfære. Det tager kun en time at køre i bus fra lufthavnen i Preveza til Parga, afstanden fra Athen er ca. 350 km.

Langs den lille havn ligger der hyggelige tavernaer – den ene efter den anden – og mange af dem serverer frisk selvfanget fisk og lokalproducerede vine. Havnepromenaden er utrolig hyggelig at gå tur ved.

I centrum ligger der små butikker, caféer og barer. I og rundt omkring byen er der meget at se på og meget at lave. Lige uden for byen ligger der flere fine strande, de fleste med grovkornet sand eller klapsten. Fra den lille havn kan man tage taxibåd og på den måde blive transporteret til strandene eller til nogle af naboøerne.

 Parga Grækenland

Der er gode busforbindelser til mange af stederne på fastlandet, og der går både til de nærliggende øer. Man kan leje bil, motorcykel eller cykel og på den måde komme rundt på egen hånd.

Parga har ca. 3-4.000 indbyggere, der vil rejsende og turisterne det allerbedste. De lokale grækere er meget imødekommende og hjælpsomme. I det hele taget er der en fantastisk og venlig atmosfære over alt. Og her er smukt, omgivet af pinje-, oliven- og citrustræer, som byen er.

Vi har besøgt stedet rigtig mange gange, og har boet på mange forskellige både små og store familiehoteller. Vi vil altid vende tilbage til dette lille hyggelige og smukke sted.

Parga Havn

Rejs til Parga

Der er flere rejsebureauer, som sælger rejser til Parga bl.a. Spies og Apollo. Læs mere om byen på den græske vestkyst her: Parga Guide

Læs også

Hilsen fra min ferie i Parga – her er skønhed og idyl

Rejseblokkens guide til den græske klassiker, Rhodos

Det nemme liv på All Inclusive på Kreta

Kreta: Kunsten at fare vild

5 tips til din ferie på Cypern

Susanne og Leif, Randers

 

Annonce

Share Button

Lignende indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *