Årets rejsejournalist 2017 - Lone Holm og Karen Seneca fra Rejseblokken

Har du 10 sekunder? Så brug dem til at få os på førstepladsen

Opdateret 19. august, 2018: Konkurrencen er slut og vi kom desværre på en femteplads. Men tusind tak til alle jer, der stemte på os!

Dette foto er fra januar sidste år. Her står vi glade og smilende som modtager af Danske Rejsejournalisters pris “Årets Rejsejournalist 2017”. Det siger sig selv, at det var en kæmpe ære at modtage en pris fra rejsekollegerne. Det er en award, som man ikke kan påvirke – udelukkende baseret på bestyrelsens dom.

Det er Sharpedias award til gengæld ikke. Her er nomineret 15 danske rejseblogs til prisen “Rejseblog Award 2018”. Naturligvis vil vi supergerne have den anerkendelse. Især fordi det er jer læsere, der stemmer på jeres favorit. Så derfor vil vi gerne tigge, bede, lokke jer til at klikke på dette link, finde os blandt de nominerede og stemme på os.

Det vil være så dejligt og vi vil være dybt taknemmelige for støtten. Vores arbejde her er jo ulønnet, derfor er anerkendelser altså meget rare at få for de mange timer, vi bruger på bloggen.

Her stemmer du

Rejseblog Award 2018

Uanset, om du vælger at stemme eller ej, så ønsker vi en rigtig god sommer derude i ind- og udland! I år har vi begge været så smarte at holde ferie i Danmark – slet ikke så dårligt med dette herlige sommervejr.

Masser af hilsner fra

Lone og Karen

Share Button

Lignende indlæg

2 thoughts on “Har du 10 sekunder? Så brug dem til at få os på førstepladsen

  1. Jamen dog, så positivt, I har selvfølgelig fået min stemme:-)
    Rigtig god stadig sommer i ørken Danmark:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *