Rejseblokkens favoritter

På denne side finder du nogle af mine favoritter. Det kan være lige fra en god søgemaskine og et lækkert hotel til rejseselskaber og forskelligt gear. Gennem tiden har jeg brugt mange forskellige søgemaskiner, webshops og bureauer, og her vil jeg anbefale dem, jeg holder mest af.

Denne side indeholder affiliates og ad-links. Det koster dig ikke noget at klikke på dem, men giver mig en vis procentdel, hvis du køber et produkt eller klikker på et af disse links. 


Fly & hotel

Momondo er helt klart én af mine favoritter. Det er en god søgemaskine, som let finder de billigste tilbud på flybilletter på en nem og overskuelig måde.


En søgemaskine med enorme muligheder og masser af rabatter for dem, der tilmelder sig nyhedsbrevet. En af mine absolut topfavoritter.
En anden favorit er Airbnb, som nemt kan bruges til både at leje lejligheder og leje ud. Det er let, nemt og billigt – og så kommer man ofte til at bo steder, som ligger lidt væk fra turistområderne.

AirBnB


En kendt og effektiv søgemaskine-side, hvor du kan finde hoteller, flyrejser og pakkerejser til hele verden.Underholdning & oplevelser

På earlybird.dk sælges ledige borde fra en lang række gode restauranter med en tredjedel skåret af prisen. Er du tilmeldt nyhedsbrevet, eller har du downloadet appen, får du løbende gode tilbud.


Når man booker hjemmefra, sparer man meget tid, og undgår at gå forgæves. ARTE Udland har et udmærket udvalg af billetter til alt lige fra transport til musicals.

Billetter til events verden over


En tur i luftballon, forskellige kurser i madlavning, massage, en tur i en racerbil og meget mere. Du kan både købe gaver til dig selv og glæde andre med oplevelser her.


Gear & grej

Ellos har alt. Næsten alt i hvert fald. uanset om det er tøj, ting til boligen eller sko og tasker, er der altid fede ting i butikken.Gå aldrig ned på udstyr til dine børn. Solbutikken har et stort udvalg i badetøj med UV-beskyttelse til overkommelige priser.


Vandsikre covers til snorkelturen? Gode ørebøffer til bilferien? Her er alt, hvad det elektroniske hjerte begærer.


Billeje

Vær opmærksom på forsikrings-betingelserne i det land, du skal bruge bilen i.


Prissøgemaskine til billeje i udlandet. Du indtaster destination m.m., og den viser en oversigt over de forskellige biludlejeres priser.


Økonomi

Kender du reglerne for kompensation i tilfælde af flyforsinkelser o.lign.? Hvis ikke kan denne side være nyttig.

Share Button