Super restaurant i Reykjavik

Grill Market Reykjavik

I påsken, 2013, var jeg i Reykjavik på Island. Fantastisk ø! Fantastisk by! Og sidst – men ikke mindst – fantastisk mad. Især, hvis du kigger forbi Grillmarkadurinn (The Grill Market) på Laekjargata 2A. Gourmet-restauranten ligger inde i en gård og er derfor ikke synlig fra hovedgaden.

Indretningen, betjeningen og maden er simpelthen fantastisk og MÅ bare opleves, hvis du er i byen. Kokkene kombinerer det traditionelle islandske køkken med det moderne, og får deres varer direkte fra landmændene.

Desuden er priserne meget rimelige i forhold til, hvad man får for pengene. Eksempelvis kan deres grillede carpaccio, forret til ca. danske 120 kroner, og grillede laks, hovedret til knap 200 danske kroner, varmt anbefales!

Det er bestemt ikke uden grund, at restauranten ligger nr. 1 på TripAdvisor. Velbekomme.

Af Heidi Andersen, Aalborg

Share Button

Lignende indlæg

4 thoughts on “Super restaurant i Reykjavik

  1. Jeg elsker Island og har været der mange gange!
    Og kan kun give Jer ret i det med den fantastiske mad. Nogle af de bedste kulinariske oplevelser har jeg fået på Restaurant Caruso og Brasseri Askur – her har jeg både nydt lækker fisk og saftige gode bøffer.
    Det er dog også værd at prøve nogle af de lokale specialiteter som fx Sjavarbarinn, som man kan finde ved havnen. Jeg glæder mig i hvert fald til næste besøg, som bliver i foråret 2015. Her skal jeg rejse med FDM, som jeg har gjort mange gange før: http://www.fdm-travel.dk/island/reykjavik/fly/

    Det bliver godt! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *