Sort teater i Prag

Prag: Sort teater giver godt humør

Sort teater er en kunstform, der består af animation, skuespil, lys og musik.

Når man er i Prag, bør man unde sig selv at se sort teater. Sort teater er en tradition, der bygger på mimisk teater og ofte med mange flere aktører på scenen, end man kan se. Sortklædte personer er gemt i mørket , og styrer ofte mange af de ting, der sker på scenen. Det er helt fantastisk.

Jeg så det i sin tid, da jeg første gang besøgte Prag. Det var før murens fald, og det var også en måde for scenerne at kunne være samfundskritiske på. Det har altid været mit ønske, at vi skulle se sort teater, hvis vi kom til Prag igen og denne gang lykkedes det.

Dejlig mad før forestillingen

Jeg kunne ikke finde nogen mulighed på nettet for at købe billetter hjemmefra, derfor benyttede vi vores husvært til at bestille billetter til os. Vi havde en fantastisk aften. Det gode er jo, at sproget ikke betyder noget, så alle kan få noget ud af det. Jeg tror også, jeg med sikkerhed kan sige, at der ikke var mere end en håndfuld tjekker som publikum til den forestilling vi så. Resten var turister.

Divadlo Metro var stedet, vi havde fornøjelsen at se teater. Skulle man få lyst at overvære en forestilling, kan det varmt anbefales at spise på den kinesiske restaurant, som har indgang lige ved siden af teaterindgangen. Rigtig billig og rigelige mængder rigtig god kinesermad. Vi noterede os, at stedet var besøgt af rigtig mange kinesere og dermed jo nok har et rigtig godt og autentisk køkken.

Læs også

Mor og datterforkælelse i Prag

Gys og gamle kommunister

Vi elsker Deminka Palace Hotel

Af Lotte Obbekjer, Ryslinge

 

Share Button

Lignende indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *