Foto af en thailandsk pige

Spar massevis af rejsepenge

… Og få chancen for at vinde en rejse for to til skønne Thailand i 14 dage

 

Thailand strand

Når jeg skal på en privat rejse, surfer jeg på livet løs for at finde de bedste tilbud og de billigste flybilletter. Det er jeg ikke ene om, for jo mindre man giver for sin rejse, desto flere rejsepenge er der at bruge i udlandet.

Men det er nu også rart at få tilbuddene direkte ind ad døren – eller rettere: I sin indbakke. Det får man ved at tilmelde sig Sweetdeals nyhedsbrev. Her kommer der mails med de hotteste tilbud i de kategorier, man har krydset af – i mit tilfælde: Rejser og lokale tilbud!

Det vil sige, at jeg hele tiden får besked om, hvis der er en restaurant eller cafe i mit område, der har nedsat pris samme dag eller i en given periode. Det samme med rejser, for eksempel kan jeg få en rejse til Tyrkiet i efterårsferien på et 5-stjernet hotel for under 1500 kr gennem Sweetdeal. En besparelse på 65 procent!

Vind rejse til Thailand

Lige for tiden har Sweetdeal sat en rejse for to til skønne Thailand på spil blandt alle dem, der tilmelder sig nyhedsbrevet i august. Rejsen har en varighed på 14 dage, så der skulle være rigelig med tid til afslapning, svømning og sol.

Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet her og dermed deltage i lodtrækningen om et gavekort til en ferie for to i Thailand. Samtidig får du brandhotte tilbudmails, hvor du også kan blive en vinder i kraft af de store besparelser på rejser og meget andet godt:

Sweetdeals nyhedsbrev.

Pøj pøj!

Dette er et sponsoreret indlæg

Share Button

Lignende indlæg

1 thought on “Spar massevis af rejsepenge

  1. Min kæreste og jeg skal til thailand over julen og nytåret på en spontan tur, så derfor har vi ikke fundet et sted endnu. Er der godt forslag til hvor i Thailand. Helst ikke i en storby men noget med strand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *