Restauranter i New York, udsigt

Spis på stjernernes restauranter i New York

[vc_row el_position=”first last”] [vc_column width=”1/4″] [clear el_position=”first”] [vc_column_text el_position=”last”]

Læs også

Gratis gåture med guides

New York skal indtages til fods

Boligbytte på Manhattan

[/vc_column_text] [/vc_column] [vc_column width=”3/4″] [vc_column_text el_position=”first last”]

Der er en uendelig række restauranter i New York. Og de har også en masse stjerner som gæster. Så hvorfor ikke slå to fluer med et smæk og spise på Quintin Tarantinos koreanske restaurant eller Sara Sarandons hippe kombi af en bordtennisklub, restaurant og natklub? Her er seks steder, hvor du kan spise med stjernerne… eller i hvert fald spise på en af deres restauranter i New York.

JUSTIN TIMBERLAKE

Justin er en sympatisk fyr, og hans restaurant Southern Hospitality signalerer venlighed og sydstatsmad i lange baner. Det er præcis, hvad man får: Barbecue, pulled pork, kartoffelmos, røgede ribben og andre kalorieholdige men skønne retter som peanut butter pie.

Adresse: 645 9th Avenue. Link: Southern Hospitality

HUGH JACKMAN

I TriBeCa har Hugh Jackman en kaffebar med det pudsige navn The Laughing Man. Caféen skulle servere fremragende kaffe og te, og hele overskuddet går til velgørenhed. Jackman må være lige så god, som han er flot, for hans New Yorker-sted er en udløber af hans Laughing Man-organisation, der sælger diverse produkter – igen hvor hele overskuddet går til velgørenhed.

Adresse: 184 Duane St, New York. Link: Laughingman.com

SUSAN SARANDON

Skuespilleren har en række hippe natklub-restaurant-barer, og Spin på 48 East Street er en af dem. Konceptet er et spændende mix af sportsbar (der er for eks. 17 bordtenninsborde i Spin i New York), cool hang out og restaurant med typiske amerikanske retter som macaroni & cheese, der her serveres med hjemmelavet pasta, Gouda-ost og brødkrummer. Pris: 12 dollar.

Adresse: 48 East 23rd Street. Link: Spin

JAZ-Z

Jaz-z’ sportsbarer/natklubber 40/40 findes også flere steder i USA. New Yorker-klubben er stor og toptjekket, men maden er temmelig basic som en portion nachos, der koster 11 dollar. Det er en af de dyre restauranter i New York, men du kan både spise, spille pool, danse, drikke osv.

Adresse: 6 W 25th Street (Broadway). Link: 40/40 Club

ROBERT DE NIRO

Filmstjernen er en madglad herre. Han åbnede restauranten Tribeca Grill i 1990, og nu står han bag en kæde japanske restauranter ved navn Nubo. De findes i flere lande, og er brandhotte med hyggeligt interiør og dejlig mad. På Tribeca Grill kan du nyde amerikanske retter med et twist i elegante omgivelser med de Niros fars malerier på væggene i et kæmpe pakhus.

Adresser: Tribeca Grill: 375 Greenwich. Link: Tribeca Grill. St, Nubo: 105 Hudson Street. Link: Nubo

QUENTIN TARANTINO

Denne mesterinstruktør elsker koreansk mad, og ejer Ko Hwa i West Village. Restauranten serverer det, de kalder koreansk gadekøkken, og koreansk mad er toplækker! Synd, at vi har så få af dem herhjemme.

Adresse: 55 Carmine Street, West Village. Link: Do Hwa

Har du spist på en af stjernernes restauranter i New York, må du meget gerne give et tip, en anmeldelse eller sende et par fotos til os her: Skriv til Rejseblokken. Velbekomme.

Af Karen Seneca

[/vc_column_text] [/vc_column] [/vc_row]

Share Button

Lignende indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *