Foto fra 'Marrakech, smag, steder, stemning', til ill. om spisesteder i Marrakech

4 lækre spisesteder i Marrakech

Marokko, et dragende og smukt land med Marrakech som et af højdepunkterne. Udover de mange ting, der er at opleve i byen, er der også mange lækre spisesteder.

Vi har plukket fem dejlige spisesteder i Marrakech ud fra bogen ‘Marrakech – smag, steder og stemning’, der udkom i november. De skulle dække enhver smag, og er personligt anbefalet af en ægte Marrakech-elsker, nemlig Maria Wittendorff, som er forfatteren bag bogen. Velbekomme.

1. Restaurant La Famille

Vegetar-restaurant i en køn, åben gård. Her er æstetisk rustikt, maden i top, og der emmer af hygge. Restauranten drives af en belgisk smykkekunstner, som også har butik på stedet.

2. Zwin’ Zwin’ Cafe

Cafeen er dels på anden sal, dels på tredje. Tredje sal er et åbent spisested på taget, hvor man kan se ud over byen. Her er behagelige kurvemøbler, kønt mønstret flisegulv og så kan man købe vin til maden. Noget, ikke alle spisesteder i Marrakech tilbyder.

3. Cafe de France

Jamaa el-Fna er en enorm plads og Marrakechs mest berømte plads. Rundt om pladsen er der en række spisesteder, men denne cafe er en institution i byen. Den har ligget her i over 100 år, og udsigten herfra er ubetalelig. Og dog for et glas myntete koster ikke alverden…

4. La Ferme Medina

Et trendy sted med to køkkener, det japanske og det marokkanske. Råvarerne er friske og kommer fra ejernes egen gård, maden lavet af familiens dygtige kvinder og her er masser af planter og palmer i den skønne gårdhave.

Marokanske cookies
Marokkanerne er også eksperter, når det gælder søde kager. Disse fik vi i forbindelse med udgivelsen af ‘Marrakech – smag, stemning og steder’.

 

Marrakech, smag, steder, stemning - coverfoto til bog m bla spisesteder i Marrakech.

Fakta om ‘Marrakech smag, steder og stemning’

Bogen er rigt illustreret og viser læseren vej gennem 15 spændende seværdigheder og en masse dejlige spisesteder, der ligger i kvartererne omkring de omtalte seværdigheder. Et must for dem, der skal til Marrakech, for den giver både indsigt og indblik i den fortryllende by.

Forfatter: Maria Wittendorff, som er exam.art. i arabisk samt skribent og redaktør på diverse magasiner og bøger.

Forlag: Muusman Forlag.

Pris: 299,95 kr.

Køb den her (reklamelink): Saxo.

Læs også disse indlæg om Marokko

5 ting du skal opleve i Marrakech

Ferie i Marrakech? Så brug en dag i ørkenen

Rejsetip til Marrakech? Bo i en hyggelig riad

Tips til shopping i Marokko

Mageløse Marokko – din guide til Nordmarokko

Af Karen Seneca. Fotoet øverst er fra bogen ‘Marrakech – smag, steder og stemning’ ©shutterstock.com.

 

Myntete hældes op i glas
Det er en kunst at skænke myntete.
Annonce

Share Button

Lignende indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *