Sponsoreret video: California dreamin'

Lange aftener med skøn solnedgang, store saftige burgere, kolde milkshakes og livet på landevejen i en åben bil. Denne video sparker så meget til mine drømme om et road trip i Californien, USA. Bare drøne derudaf med rygsækken på bagsædet, vind i håret og musik i højtaleren. Det må næsten give den ultimative følelse af frihed. USA er et kæmpe land, som man kan vende tilbage til igen og igen, for der er masser af spændende oplevelser lige fra storslået natur til storbyshopping og unikke kulturelle oplevelser.

Jeg ville i hvert fald gerne en tur til The Golden State, som er kendt for sin produktion af blandt andet vin og rosiner, men også storbyerne San Francisco og Los Angeles med henholdsvis Silicon Valley og Hollywood, som store knudepunkter eller Las Vegas, hvor fest og farver får frit løb. Man kunne også smutte i vandrestøvlerne og gå en tur i den storslåede nationalpark Yosemite National Park med vandløb, granitklipper og vandfald. Der er helt sikkert også plads til en masse dase-dage på én af de mange, lange sandstrande.

Jeg har mange to-do-rejser på min liste. Nogle af dem må vente til min datter er stor nok til også at tage med på de vilde vover. Men derfor kan man jo godt drømme om at hive et par måneder ud af kalenderen, og flyve ud i verden og få masser af spændende oplevelser sat ind på rejsekontoen – måske du er længere i dine planer, og parat til at tage drømmen i hånden og springe ud i det.

Af Lone Holm. Indlægget er sponsoreret af Norwegian Reward

Share Button

Lignende indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *