Tango i Lima.

Tango for alle i Lima

[vc_row el_position=”first last”] [vc_column width=”1/4″] [vc_single_image image=”1117″ img_size=”medium” img_link_target=”_self” el_position=”first”] [vc_column_text el_position=”last”]

Læs også

Machu Picchu: På toppen af verden

Med teenager i Amazonas

 

[/vc_column_text] [/vc_column] [vc_column width=”3/4″] [vc_column_text el_position=”first last”]

Min søn og jeg havde lige været til en rabalderfest i Limas velhaverkvarter. Vores veninde Elena fejrede sin 50 års fødselsdag med salsa, konfetti og fyrværkeri, og dagen efter gik vi lettere matte en tur i Lima.

Pludselig hørte vi argentinsk tangomusik, og fik øje på en lille plads, hvor folk bød hinanden op til dans med andægtige miner. Tiden stod stille et øjeblik, så smukt var det at opleve dansernes indleven. Nogle kom som par, og dansede den ene dans efter den anden med hinanden, men de fleste bød fremmede op alt efter, hvilket niveau de og den fremmede danser var på.

Jeg vil af sted

Vi satte os mellem børnefamilier og forelskede par og betragtede længe dansen. Det var tydeligt at se, at alle danserne havde taget deres fine tøj og tangoskoene med. Vi fik at vide, at der er flere pladser i Lima, hvor tangomusikken sættes på i weekenden, og folk kan byde hinanden op til dans. En vidunderlig ide! Ingen fulderikker, ingen diskokugle, ingen skænderier – blot dansende en søndag eftermiddag i landets hovedstad.

I det øjeblik lovede jeg mig selv, at jeg ville til Argentina og lære at danse tango. Det var i 2011. Jeg har ikke været der endnu, men det kommer jeg. En skønne dag.

Af Karen Seneca

[/vc_column_text] [/vc_column] [/vc_row]

Share Button

Lignende indlæg