Showet The Wyld i Berlin

Oplev The Wyld i Berlin et kostbart og unikt show

The Wyld 'Diamond Love'
‘Diamond Love’ fremført på en gynge. Foto: Robert Grischek

 

60 dansere, 16 musikere, 1.300 projektører og Europas største scene. Palast Berlin har ikke sparet så meget som en hårnål i deres sindssygt imponerende show The Wyld. Og hårnåle er der i øvrigt masser af – hele 50 stk. pr. danser i løbet af forestillingen.

The Wyld lader sig ikke komme ind i en kasse. Det er totalteater, en cabaret, en koncert, en modern dance-forestilling mikset med klassisk ballet, et lysshow og et slags cirkus med akrobatik-numre. Det er lys og lyd og kostumer. En wow-oplevelse, som både leder tankerne ind på 20ernes Berlin, franske can can-dansere og Cirque du Soleil.

 

Wyld på Palats Berlin

 

Handlingen var mere eller mindre uforståelig for mig. Ikke på grund af sproget, da der ikke er mange dialoger, men fordi det ene spektakulære nummer afløste det andet, og jeg mistede den røde tråd undervejs.

Det er åbenbart ok, for Palast Berlin fortæller i programmet: ‘Kun en sart, rød sløjfe holder sammen på billederne i dette Grand Show: Kærlighedserklæringen til Berlin, denne skønne, men mærkværdige by. Slip tøjlerne og lad dig falde hovedkuls ned i vores univers.’

 

Nefertiti i The Wyld. Foto: Robert Grischek
Nefertiti i The Wyld. Foto: Robert Grischek

 

Omdrejningspunktet er Nefertiti, den smukke egyptiske dronning, hvis vidunderlige buste er udstillet på Berlins Arkæologiske Museum. Nefertiti var ganske rigtigt på scenen af flere omgange med guld og glimmer og gyldne dansere. På et tidspunkt siger hun ligefrem: ‘Ich bin ein berliner’, og hvis man ikke er klar over, at hun ‘bor’ i Berlin, må forvirringen være total.

Men det er værd at at bruge en aften på, fordi der er lagt så mange kræfter i at gøre The Wyld imponerende og overdådigt. Og der er så meget energi i de optrædende.

 

The Wyld på Palast Berlin

 

The Wyld spiller i Palast Berlin, som ligger i Berlin-Mitte, hele år 2015, og det er en god ide at bestille billetter til showet. De billigste billetter koster 125 kr. og de dyreste 625 kroner. Med mindre du vil i loungen, så skal du slippe over 800 kroner pr. stk.

Hvis du vil se showet, kan du bestille billetter her: The Wyld. Eller læse mere om den vanvittige – og vanvittige flotte – forestilling, som er den dyreste showproduktion udenfor showbyen over dem alle: Las Vegas.

 

Pludselig fik vi et hundeshow midt i forestillingen. Foto: Robert Grischek
Pludselig fik vi et hundeshow midt i forestillingen. Foto: Robert Grischek

 

Dansere, som vrider sig i store bassiner, sangere, der synger fra en gynge under loftet, akrobater, der laver halsbrækkende numre på trapezen og meget, meget andet. The Wyld er smukt, sjovt og skørt på berliner-måden, og jeg tror, at mange mennesker vil elske dette show. I hvert fald måtte de medvirkende ind på scenen talrige gange for at modtage applaus.

 

The Wyld dansere
De fire gutter forrest i billedet var sjovt nok det kvindelige publikums favoritter.

 

Af Karen Seneca. Rejseblokken var inviteret af Tysk Turistinformation Germany.travel/dk

Share Button

Lignende indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *