Kids-World vintertøj

Tips til lækre vinterjakker

Vi er gået ind i november og det bliver tidligt mørkt. Det er også blevet en smule køligere, selvom vinden ikke helt bider i kinderne endnu. Det er ved at være tid til at finde en vinterjakke frem – også til de små. Få masser af inspiration til vinterens køb til dine små (og store) guldklumper.

Uanset om du har helt små børn i vuggestue- og børnehavealderen eller om du har store skolebørn, så kan du helt sikkert finde en lækker og varm vinterjakke eller flyverdragt hos Kids-World, som byder på mange skønne mærker som Molo, Hummel, Danefæ, Reima, Småfolk, Ver de Terre, Mini A Ture eller LEGO Wear.

Vi har fundet et lille udpluk af flotte, seje og yndige vinterjakker & flyverdragter:

Kids-World vinterjakke

Hvis du har planer om, at I skal på ski- eller vinterferie, kan du med fordel tænke det ind i dit køb af vintertøj, så du ikke skal investerer i mere end ét sæt. Tænk over, hvad I skal bruge det til: Er det en vandretur, skiferie eller storby-ferie. Det du skal kigge efter er blandt andet åndbarhed, vandsøjletryk og om tøjet er vindtæt.

Det kan også være en god ide, at overveje om jakken skal være med velcro-lukning ved hænderne, så ærmerne kan spændes ind, og om der skal være reflekser på tøjet. Og så skal det selvfølgelig være behageligt at have på.

Fotos: Kids-World.dk

Share Button

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *