Denon trådløs højtaler Envaya Pocket

Giveaway: Vind lækker trådløs højtaler fra Denon

Endnu en gang brillierer Denon med en super fin trådløs højtaler. Denon Envaya Pocket hedder den. En lille lækker sag i mini størrelse lige til at tage med i tasken eller kufferten.

Jeg har haft fornøjelsen af at teste Envaya Pocket, og lige som Denons øvrige Envaya-produkter, så spiller den imponerende. Designet er super lækkert, og så er den nem at betjene. Du eneste, du skal gøre er, at koble din iPhone (eller anden smartphone) til via Bluetooth, og så kan du afspille din favorit playliste – eller gøre lige som jeg – høre radio eller podcasts. Nemmere bliver det ikke.

Denon Envaya Pocket er vandtæt, og så kan den spille op til 10 timer på en opladning. Som en ekstra feature kan du også tale håndfrit via den indbyggede mikrofon.

Vind en trådløs højtaler fra Denon

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er ret vild med Denons produkter, og derfor er det også en fornøjelse at kunne udlodde ét eksemplar af ‘Denon Envaya Pocket‘ i sort til en værdi af 749 kroner til én heldig vinder.

Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at skrive i kommentarfeltet nedenfor, hvor du vil bruge din Denon Envaya Pocket, hvis du vandt.

Konkurrencen løber frem til tirsdag den 29. maj 2018 kl. 22.00, hvor vi trækker en vinder. Vinderen får direkte besked, inden vi offentliggør navnet.
Husk at opgive din e-mail, når du skriver din kommentar, så vi kan kontakte dig, hvis du bliver den heldige vinder.

Du må meget gerne dele konkurrencen med dine venner.
(Det er ikke en betingelse for at deltage).

Af Lone Holm. Foto: Denon

Denon trådløs højtaler Envaya Pocket

Vinderen er fundet. Den heldige vinder er Louise Olsen. Vinderen har fået besked på mail. Mange tak til alle som deltog!

Share Button

Lignende indlæg

53 thoughts on “Giveaway: Vind lækker trådløs højtaler fra Denon

 1. Over alt er det korte svar. Elsker størrelsen, lige ned i tasken og så bliver dagene bare meget bedre

 2. Min datter og jeg skal rejse rundt 24 dage i Israel denne sommer og jeg har netop gået og drømt om en lille rejseklar trådløs højtaler. Så den skal helt sikkert med os på sommereventyr i Israel

 3. Jeg vil helt sikkert tage den med på ferie😉 og stranden hvis vejret fortsætter som nu.

 4. I haven og inde i huset så gik havearbejde hurtigere og rengøringen, og ville også bruges til ren af slapning og hygge

 5. Først og fremmest på altanen på varme sommeraftener. Dernæst på badeværelset så man kan synge i badet. Haha 😀
  😆

 6. Den skal skråle om kap med rågerne på min tagterrasse. Første nummer Inland Sky med Little Hands

 7. Perfekt til sommerens små-ture, til rose-aftner på altanenen, og veninde hygge ved limfjorden. Mal

 8. I første omgang skal den med til Spanien og derefter med til østen og indimellem der skal den bruges i kolonihaven, hvor der ikke er strøm.

 9. NØJ det er lige, hvad vi mangler!!! Vil bruge den i haven og på vores altan om aftenen, når vi slænger os i loungesofaen 😀

 10. Den skal klart medbringes på mine cykelture til den lokale badesø #Nuhardetbareatbliveengodsommer

 11. Jeg ville smutte ned fra min lejlighed og placere mig i solen i vores fælles gårdhave 🙂

 12. Hvor er den flot og styly:-)
  Jeg ville bruge den i haven, til små ture rundt i Danmark og ud og sidde ved vandet, havnebyer, i skoven og så lytte lidt til naturen og lidt god musik, eller nyhederne:-)
  God pinse mandag:-)

 13. Hvis jeg vandt skulle den da med på ferie til Sverige. Vi skal være i en hytte tæt ved skov og natur. Og en stor musikelsker som mig, kan ikke undvære musik i en hel uge.

 14. Den skulle absolut med i rejsetasken til sommer. Og ikke mindst også med til soltimerne på græsplænen i sommerhuset.

 15. Et must- have til lune nætter ved stranden i venners lag. Sammen med kold hvidvin. Og øl. Og drinks. Og, det kræver høj musik. 🥂❤️🔥

 16. På rejser, på stranden, når man mødes til en øl i parken med vennerne. Jeg havde et andet mærke tidligere, men den døde (noget med noget væske den ikke helt kunne tåle.. Eller bare slid… Een af de to! :)) Men den er savnet – en ny vil være helt perfekt!

 17. Jeg vil bruge den i haven, så arbejdet bliver lettere at fordøje med underholdning i øregangen. For det at luge ukrudt under en ny meget lang bøgehæk bliver bare aldrig et sjovt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *