The st. Regis

Wauw: Se verdens tre højest beliggende hoteller

Hotelsøgemaskinen trivago.dk har samlet nogle af hotelverdens højdepunkter. Med en beliggenhed på op til cirka 500 meter over landjorden, kan du nyde en fantastisk udsigt på flere kilometer. Udover den mageløse udsigt kan flere hoteller prale af at være tegnet af verdens førende arkitekter.

Vi har samlet tre af verdens højest beliggende hoteller, som kan prale af en unik udsigt.

1. Hotel Park Hyatt Shanghai, Kina. 494 meter

Park Hyatt Shanghai

 

Hotel Park Hyatt er beliggende i de berømte Shanghai World Financial Center Towers, midt i forretningskvarteret i Lujiazui, Pudong. Med baggrundsmusik som er specielt komponeret til hotellet, en infinity-pool, tai chi-undervisning og restauranter i moderne og sofistikeret stil, udgør Park Hyatt en oase af luksus højt oppe i luften. Med sine 494 meter kan gæsterne nyde udsigten, som strækker sig langt over den kogende metropol, som Shanghai er.

2. Hotel The Ritz-Carlton, Hong Kong. 484 meter

Ritz Carlton er et af de højest beliggende hoteller

 

Ritz-Carlton-hotellet i Hong Kong er beliggende i de 16 øverste etager i det 484 meter høje International Commerce Centre. På toppen af hotellet vil gæsterne kunne nyde en drink i baren OZONE eller tage en dukkert i hotellets infinity-pool.

For at sikre gæsterne optimal udbytte af den fantastiske udsigt over Victoria Harbour og Hong Kong Island, har hotellet udstyret samtlige værelser med teleskop. Hotellet er ikke bare et af verdens højeste, men byder også på en af verdens højest beliggende Michelin-restauranter, nemlig Tin Lung Heen på 102. etage. En etage længere oppe kan man nyde en Chocolate Afternoon Tea i hotellet chokolade-baseret café, Chocolate Library.

3. The St. Regis Shenzhen, Kina. 442 meter

The st. Regis er et af verdens højest beliggende hoteller

 

Centralt beliggende i forretningsdistriktet Luohu, ligger skyskraberen Kingkey 100. Bygningen er Kinas femte højeste, og de 100 etager rager mere end 440 meter op i luften. Hotel St. Regis Shenzhen finder man mellem 75. og 98. etage.

Hotellet er et af verdens højest beliggende hoteller og placeret tæt på museer, teatre, parker og gode shopping muligheder. Desuden kan man, med en kort køretur, besøge den idylliske Dapeng Bay eller Window of the World – en forlystelsespark med kopier af 130 af verdens mest kendte turistattraktioner.

Læs også

5-stjernede hoteller der er til at betale

En kold fornøjelse: 3 cool iglo hoteller

Guide til 8 fantastiske hoteller i Europa

Af Lone Holm. Kilde: trivago.dk

 Share Button

Lignende indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *