Halloween i Tivoli 2022

Vind entrebilletter & turpas til Halloween i Tivoli

Hvis du elsker Halloween, så kan du godt sætte kryds i kalenderen, for lige om lidt indtages Tivoli af tryllende hekse, flotte græskar, en ny lang labyrint og dobbelt op på scaryhouses. Glæd dig til den tilbagevende tradition, og igen i år har du mulighed for at vinde entrebilletter og turpas. Læs med her og deltag i konkurrencen.

Halloween er på ganske få år blevet en af de helt store traditionelle efterårsbegivenheder, hvor det at sætte et græskar eller to foran hoveddøren nu er en fast del af efteråret. I Tivoli i København skal der selvfølgelig også pyntes op og i år fordeles 22.100 græskar i alle størrelser rundt om i forlystelseshaven.

Nye hekse spreder (u)hygge

Du vil som noget nyt stifte bekendtskab med to heksesøstre, der er glade for børn, men som ikke altid opfører sig lige pænt. Den ene heks er sjov og elsker at fremtrylle flotte ting.  Den anden er lidt mere bister og muntrer sig med at forvandle ting om til fugleskræmsler.

I Det store Springvand i forlængelse af Plænen kan du begive dig ind i en ny 180 meter lang pileflets labyrint, hvor du i midten kommer frem til to heksetårne. Et par af kontrollørerne vil også være forvandlet til fugleskræmsler og græskarmænd.

Det er sjovt og lidt uhyggeligt at på opdagelse blandt de knap 30 Halloween-boder, hvor der er blodige godter, kravlende monstre og alt, man kan ønske sig til en Halloween-udklædning. Der er også boder med dansk håndværk og lækkerier fra alle kroge af Danmark. Alt fra uldtøfler, hatte, veste, ponchoer, ørevarmere, pandebånd, tørklæder til hårelastikker.

Vidste du at …

 • Tivoli har forudbestilt 700 kg majs for at dække behovet for varme popcorn under Halloween.
 • Der er i år forudbestilt 7,5 tons velfærdsgris til flæskestegssandwich.
 • Der forventes, at der bliver håndskåret mere end 30.000 skiver steg til flæskestegssandwich.
 • Der er i år købt ind, så der kan serveres mere end 10.000 candyfloss.
 • Der forventes, at der bliver solgt mindst 5.000 portioner churros.
 • Der forventes at der skal toppes mere end 10.000 kopper varm Cocio kakao med flødeskum.
 • 22.100 græskar er placeret i Tivoli i år.
 • 180 meter lang pileflets labyrint får premiere.
 • 10.000 græsser, stauder, krydderurter, frugtbuske og -træer er placeret i haveanlægget.
 • 225 m2 tage er blevet beplantede med blomster i efterårsfarver.
 • DM i Kæmpegræskar afholdes for 15 gang i år.

Det skal du gøre for at deltage i konkurrencen

Igen i år udlodder vi i samarbejde med Tivoli  2 x 4 entrebilletter og turpas til Halloween i Tivoli 2022. Det betyder, at to heldige vindere har mulighed for at invitere venner eller familie på en tur i Tivoli. Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen er, at svare på nedenstående spørgsmål i kommentarfeltet:

Hvor mange græskar bliver placeret i Tivoli i 2022?

Skriv dit svar i kommentarfeltet nedenfor, så deltager du automatisk i konkurrencen. Svaret finder du her på siden. Vinderne findes fredag den 14. oktober kl. 20.00 og får direkte besked på mail.

Alt det med småt

Du skal bruge præmierne inden den 6. november og billetterne kan ikke ombyttes til andre varer eller ombyttes til kontanter. Ligeledes må de heller ikke sælges videre. Billetterne kan kun benyttes til et besøg under Halloween.

Tivoli tager hul på årets Halloween fra den 13. oktober til og med den 6. november 2022. Du kan læse mere på tivoli.dk

Foto: Tivoli/ Bax Lindhardt

Læs også: Stor guide til Polens perle: Besøg Sopot på Østersøens riviera

40 tanker om “Vind entrebilletter & turpas til Halloween i Tivoli

 1. Der bliver opsat intet mindre end 22.100 græskar rundt omkring I Tivoli i år. Dem vil jeg da rigtig gerne se. 😍for jeg har aldrig set så mange 🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃 på en gang wwaaauuu 😃

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *