Morgenmad på The Woolpack Inn Warehorne i Kent

The Woolpack Inn – det hyggeligste hotel i hele Kent

Rejseblokken var inviteret til England af VisitBritain, der sponsorerede turen.

Jeg har overnattet på mange hoteller rundt omkring i verden. Det er sjældent, at jeg husker dem og endnu mere sjældent, at jeg har lyst til at blive i lang tid. Men det er så sket nu. Netop hjemvendt fra en forårstur i Kent og Sussex, England, tænker jeg med vemod på The Woolpack Inn i landsbyen Warehorne.

Suk, hvor var der fint. Og hyggeligt. Og hjemligt. Ikke hjemligt som i “sådan bor jeg også”, mere som en følelse. Hotellet har kun fem værelser, sammen med mine rejsefæller besatte jeg de fire af dem i to nætter. Det er meget forskellige rum, men efter en lille rundtur vidste jeg, hvilket jeg ville bo i: Josephine-værelset.

Som Napoleon-nørd kunne jeg ikke stå for, at Napoleon og Josephines navne var skrevet med sirlig skråskrift over dobbeltsengen. Heldigvis forelskede mine rejsekammerater i andre værelser, så det var let at fordele os.

Josephineværelse i The Woolpack Inn Warehorne

 

Billeder yder sjældent retfærdighed, i hvert fald ikke mine. Men alle detaljer var simpelthen i orden, fra pejsen, hvor man kan få tændt op af personalet, til den fine, udskårne træseng til badekarret på løvefødder. Bemærk, at selv dørstopperen passer til resten af indretningen: En træand, der holder døren åben til det fineste badeværelse, man kan tænke sig:

Badeværelse på The Woolpack Inn, hotel i Kent

 

Jeg rejste med skønne bloggere, Marlene fra Sverige og Vibeke fra Norge samt Helena fra VisitBritain i Norden. Mine medbloggere tog fantastisk smukke fotos af sig selv i deres badekar, så jeg skulle naturligvis gøre det samme.

Smukt blev det ikke, som I ser. Tværtimod, men ok – man fornemmer vist min lykkefølelse. Det varer dog aldrig særligt længe, før jeg bliver rastløs af at sidde i et kar, og skrider op igen. Heldigvis var der superbløde morgenkåber…

Karen i bad på The Woolpack Inn

 

Foran mit vindue var der en bænk med masser af puder og tæpper. Her kunne jeg sidde og se over på en gammel kirke samt en kirkegård med ældgamle gravsten, der stod hulter til bulter. Og ved solnedgangstid når jeg satte mig udenfor med en kop irish coffee og røg, kunne jeg nyde stilheden og synet af dette:

Solnedgang i Kent

 

The Woolpack Inn Warehorne ejes af arkitekten John Rogers, der har tre forskellige, hyggelige “Inns” i Kent. John er en behagelig og snaksalig mand, som selv er hjernen bag hotellernes indretning. Næste gang jeg kommer til egnen, vil jeg prøve en af de andre, for jeg er sikker på, at deres værelser overrasker lige så meget som dette.

Hotellet ligger ca. en times kørsel fra London, priserne er lidt over middel. Hjemmesiden finder du ved at klikke HER.

Woolpack Inn Warehorne set udefra

 

 

 

 

Her er pubben

 

 

Læs også

Her kan du bo i en sigøjnervogn

Sjove hoteller: Sov i en kiste eller bo i en hund

Af Karen Seneca

 

Annonce

Share Button

Lignende indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *