Om Rejseblokken

Rejseblokken gik i luften i maj 2013 og har gennem årene modtaget flere priser blandt andet blev Rejseblokken kåret som ‘Årets Rejsejournalist 2017’ af foreningen Danske Rejsejournalister. En ære, som jeg forsøger at leve op til hver dag.

Både jeg – og Rejseblokkens gæsteskribenter – elsker at rejse ud og opleve verden, møde nye mennesker og studere spændende kulturer. Du kan derfor stadig finde masser af inspiration, tips & guides til både familierejser og individuelle rejser. 

Du kan finde ‘sponsorerede indlæg’ på Rejseblokken. Det er indlæg, som er betalt af samarbejdspartnere. Jeg samarbejder med virksomheder, som jeg finder relevante.

Rigtig god fornøjelse!
Med rejsevenlig hilsen

Lone


Om Lone Holm

Journalist & blogger på Rejseblokken. Jeg er uddannet cand.comm fra Roskilde Universitet og har blandt andet arbejdet som journalist på Femina, B.T. og Berlingske. Jeg har desuden taget en række kurser i sociale medier, webdesign, Photoshop, InDesign & WordPress m.m. Til daglig arbejder jeg som bureauchef (CCO) i et content marketingbureau i indre København.


5 hurtige til …

I Rejseblokkens faste interview-serie ‘5 hurtige til …’ taler jeg med aktuelle, vedkommende og interessante mennesker om deres mange spændende rejser. For at du kan lære mig lidt bedre at kende, så har jeg også svaret på 5 hurtige …

Hvilke lande føler du dig bedst tilpas i?

– Jeg elsker Frankrig. Jeg er helt tosset med farverne, stemningen og ikke mindst maden.

Kenya er jeg småforelsket i. Jeg har kun været der én gang, og det var en oplevelse for livet. Naturen, lydene, dyrene, menneskene, luften, maden – ja, alt var anderledes på en helt fantastisk måde.

Og så er jeg faktisk også ret vild med at rejse rundt her hjemme i Danmark. Vi har så mange dejlige steder, som oser af stemning & hygge. Jeg er specielt vild med Nordjylland, hvor jeg elsker at gå ture ved Vesterhavet på en blæsende dag, spise friske pil-selv-rejer med nybagt brød eller bare nyde udsigten ud over de store vidder.

Hvad er dit bedste rejseråd?

– Ha’ det sjovt. Nyd det. Rent praktisk er det en god idé at planlægge så meget hjemmefra som muligt.

Hvad har du altid med på din rejse?

– Et åbent sind og godt humør.

Hvilken rejse er din værste?

– Jeg har tænkt og tænkt. Jeg kan simpelthen ikke komme i tanke om en rejse, som jeg vil kategorisere, som den værste. Nogle rejser har været bedre end andre, men det er i de små detaljer så som: Hotellet kunne have været lidt bedre, køen var lidt lang i lufthavnen … men det oplever vi alle jo på et eller andet tidspunkt.

Hvor drømmer du om at rejse hen lige nu?

– Jeg drømmer (stadig) om at rejse til en af atollerne i Stillehavet. Men jeg vil også enormt gerne til Japan.

© 2022 Rejseblokken

3 tanker om “Om Rejseblokken

  1. Vi vil gerne til Myanmar, har booket flybillet til Bangkok, og vil gerne på egen arrangeret 6-8 dages rundrejse i Myanmar, men vi kan ikke finde nogle opdaterede oplysninger omkring Myanmar, rejsen dertil, visa etc. Skal man have returbillet når man ankommer til Yangoon? Har i kendskab til opdaterede blogs, sider, ud over de etablerede resebureauers sider?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *