Om Rejseblokken

Rejseblokken er en dansk rejseblog, der gik i luften i maj 2013. Siden har vi fået flere priser, blandt andet ‘Årets Rejsejournalist 2017’ af Danske Rejsejournalister. En ære, som vi forsøger at leve op til hver dag.

Vi elsker at rejse ud og opleve verden, møde nye mennesker og studere spændende kulturer. Og vi deler både vores bedste, værste og sjoveste oplevelser på denne rejseblog.

Du vil opleve, at vi bringer ‘sponsorerede indlæg’ eller indlæg med ‘reklame’ på bloggen. Det er indlæg om et produkt eller en service for en virksomhed. Lad os understrege: Vi skriver kun om det, vi mener, er relevant.

Med rejsevenlig hilsen

Karen & Lone

Mail: info@rejseblokken.dk


Om Lone Holm

Journalist, webgeek & blogger på Rejseblokken. Lone er uddannet cand.comm fra Roskilde Universitet, og har blandt andet arbejdet som journalist på Femina, B.T. og Berlingske. De seneste par år har hun desuden taget en række kurser i sociale medier, webdesign, Photoshop, InDesign & WordPress m.m..

Lone er 43 år, har en datter på 13, og bor i en lejlighed i København K.

Læs mere om Lone her: 5 hurtige til Lone.

Du kan læse hendes indlæg på Julerejs.dk: Min smukkeste rejseoplevelse og interview med Nordjyske: Spar penge, bestil din ferie nu.


Karen Seneca på stranden i Dubai

Om Karen Seneca

Forfatter, journalist og blogger på Rejseblokken. Har bl.a. arbejdet på Billed Bladet, magasinet Liv og Ekstra Bladet, hvor hun lavede ‘Varm Weekend’ med Joan Ørting i en årrække. Karen skriver rejseartikler til diverse medier og var redaktør på historiemagasinet ‘Danske skæbner & eventyr’ indtil april, 2017.

Karen er forfatter til en række bøger bl.a. ‘Når ånderne banker på’ og ‘GPS til mænd, kvinder & kærlighed’. Derudover har hun hjulpet andre med at redigere og strukturere deres bøger bl.a. Pernille Højmark med bogen ‘Først nu forstår jeg intet’.

Karen er 50 år, har en søn på 23 samt en datter på 18. Begge er flyttet hjemmefra. 

Læs mere om Karen her: 5 hurtige til Karen   

Udover at drive en dansk rejseblog, har Karen også en Londonblog: LondonWise. Læs evt. interviews på Expedias blog: Rejsetips fra Karen Seneca og i Jyllands-Posten: Skift den fysiske rejseguide ud med apps.

© 2019 Rejseblokken

Share Button

3 thoughts on “Om Rejseblokken

  1. Vi vil gerne til Myanmar, har booket flybillet til Bangkok, og vil gerne på egen arrangeret 6-8 dages rundrejse i Myanmar, men vi kan ikke finde nogle opdaterede oplysninger omkring Myanmar, rejsen dertil, visa etc. Skal man have returbillet når man ankommer til Yangoon? Har i kendskab til opdaterede blogs, sider, ud over de etablerede resebureauers sider?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *