Julemarkeder i Nordjylland: Aalborg

5 skønne julemarkeder i Nordjylland

Der står allerede november på kalenderen og om lidt går vi ind i vel nok årets hyggeligste måned – nemlig december. Hvis du lige som mig elsker jul, så læs med her, hvor du får 5 tips til skønne julemarkeder i Nordjylland.

Blokhus: Fantastisk julemarked i Skulpturparken

Skulpturparken er oplyst af mere end hundrede tusinde julelys i fantastiske farver og udformninger. Du finder blandt andet en lysende juleallé, et 17 meter højt juletræ, julekaner, rensdyr, sne- og julemænd, blinkende julestjerner, store glaskugler og røde julehjerter. Sandskulpturerne har temaet ”Alletiders Helte”, og vil være oplyst med kulørte julelys som skifter farve, og parkens øvrige kunstværker og skulpturer er fint forenet med den hyggelige juleudsmykning.

Skulpturparkens Magisk Jul, Café & Restaurant samt Kulturhusets Kunstbutik har åbent alle ugens dage fra kl. 11.00 til 21.00 fra torsdag d. 1. november – til og med december måned.

Juleboderne holder åbent i tidsrummet fra kl. 14-20. Der er helt lukket den 24 og 25 december samt den 31. december. Her kan du læse mere om julemarkedet, åbningstider og find adresse. 

Vrå: Julemarked på Børglum Kloster

Børglum Kloster åbner atter dørene til deres fantastiske julemarked. Julemarkederne på Børglum Kloster er årets eneste muligheder for at se den private del af klosteret, hvor blandt andet Kongesalen, sommerstuen, og de andre private stuer. I Klosterkirken vil julen blive sunget ind ved en minikoncert i klosterkirken alle dage, og Nisseorkestret vil spille julens sange i Klostergården. Du vil også kunne finde forskellige boder og stande med kunsthåndværk, julepynt og smagsprøver.

Klosteret har åbent den 16. til 18. november og den 23. til 25. november fra kl. 10.00-17.00. Den 20. november holder klosteret åbent om aften, hvor du kan komme ind og se det hele oplyst. Her kan du læse mere om åbningstider, julemarkedet og finde adresse. 

julemarked

Aalborg: Julemarked på Gammeltorv

Julemarkedet på Gammeltorv er en klassiker. Her finder du masser af julestemning for både store og små. Der er flere hyggelige julehytter, vafler, glögg, brændte mandler og andet der sætter dig i den rette julestemning. Du kan også finde små fine gaver til pakkekalenderen eller til en du holder af. Og når du er mættet af julestemning, så kan du og ungerne tage en tur i pariserhjulet. det koster 30 kroner per person.

Julemarkedet åbner fredag den 16. november kl. 12.00, og har åbent hver dag til og med den 23. december. Du kan hver dag møde julemanden på julemarkedet. Her kan du læse mere om julemarkedet og finde adresse. 

Aalbæk: Smagen af Jul

Du kan fra den 16. november og hver weekend frem til og med 16. december opleve et nyt julemarked i Aalbæk. Der vil blandt andet være hyggelig belysning, spændende hytter, hvor man kan få stillet sin sult og tørst og samtidig gøre en god handel. Julemarkedet lover, at der vil være oplevelser for alle sanser og aldre.

Julemarkedet har åbent fra den 16. november og efterfølgende hver weekend til og med den 16. december.
Fredag – lørdag – søndag fra kl. 11.00 til kl. 20.00. Julemarkedet vil være placeret i haven ved Aalbæk gl. Kro. Her kan læse mere om det nye julemarked, åbningstider og finde adresse.

Ranum: Julemarked på Vitskøl Kloster

Igen i år åbner Vitskøl Kloster op for et hyggeligt julemarked. Programmet for julemarkedet er endnu ikke fastlagt. Men du kan vist godt forvente, at der vil være salg af alt, hvad dit julehjerte begærer; Alt lige fra håndlavet julepynt til lækre julegodter. Julemarkedet finder sted den 24. og 25. november. Her kan du læse mere om julemarkedet, åbningstider og finde adresse. 

Af Lone Holm. Foto: Visitnordjylland og Pixabay

julemarked


Annonce

Share Button

Lignende indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *