børnevenlige spisesteder i london

Guide til sjove og børnevenlige spisesteder i London

Opdateret april 2019

Vi guider dig til tre sjove og børnevenlige spisesteder i London lige fra fint te-selskab med tossede eventyrkager til restaurant med regnskovstema. Her kan hele familien få en oplevelse sammen.

Børnevenlige spisesteder i London
Super smuk og virkelig lækker afternoon tea hos Sanderson

Mad Hatter’s Afternoon Tea at Sanderson

Sanderson inviterer dig en tur ned i kaninhullet, hvor du kan opleve det mest fantastiske te-selskab – og måske knap så tosset som det Alice i Eventyland oplever hos hattemageren.

Her vil du møde flere af de kendte figurer fra det verdens berømte eventyr. Menuen er nemlig specielt designet, så du vil kunne opleve skønne lækkerier i sjove former og farver fra Alice i Eventyrland.

Priserne ligger i den pricy ende. Det koster fra 48 pund per voksen og fra 35 pund per barn i alderen 4 – 11 år – og det kan være endnu dyrere på helligdage og ferier.Læs mere om Mad Hatter’s Afternoon Tea at Sanderson

børnevenlige spisesteder i London

The Rainforest Cafe

Rainforest Cafe er en unik tema-restaurant i Piccadilly Circus – og er den eneste af sin slags i United Kingdom. Her får man følelsen af at sidde i regnskoven omgivet af elefanter, krodiller og gorillaer.

Restauranten er perfekt for børnefamilier. Menuen byder på klassiske favoritter som fish & chips, burgere, cæsar salat og pulled pork. Priserne starter fra 12 pund.
Adresse: The Rainforest Cafe, 20 Shaftesbury Avenue, Piccadilly Circus, London W1D 7EU

Børnevenlige spisesteder i London
Bubba Gump Shrimp er en Forrest Gump-tema restaurant, hvor signaturretten er med rejer

Bubba Gump Shrimp Co.

På Bubba Gump Shrimp kan du opleve en Forrest Gump-tema restaurant. Udover signaturretten med rejer kan du også få retter med bøf og kylling.

Stedet ligger kun få minutters gang fra Piccadilly Circus i den historiske bygning ‘Trocadero’ og er en hyldest til filmen Forrest Gump. Den serverer comfort food fra sydstaterne.Læs mere om Bubba Gump Shrimp Co.

Af Lone Holm. Foto: Morgans Hotel Group, Rainforest Cafe, Bubba Gump Shrimp


Læs også: Gratis museer i London

Læs også: Guide til London med børn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *