Illustration til 'Spisesteder i London'

5 skønne og børnevenlige spisesteder i London

Det er ikke alle spisesteder i London, som er lige vilde med at have små gæster. Og når man rejser med mindre børn, kan det være temmelig træls at sætte sig på en restaurant, der ikke er gearet til mindreårige gæster. Derfor har vi udvalgt 5 fede og barnlige spisesteder i London, hvor hele familien kan hygge sig. Velbekomme.

Ed’s Easy Diners har diners forskellige steder i byen blandt andet Mayfair og Soho. Her er Grease-stemning, så det basker: Høje barstole, milkshakes, burgers og lækre, tykke amerikanske pandekager. De har blandt andet en særlig morgenmadsmenu til ca. 40 kr. for børn, hvor de selv kan vælge mellem forskellige retter og dertil får en juice eller mælk.

Inamo er en asiatisk fushionsrestaurant tæt på Piccadilly. Maden er lækker og smuk, men det der for alvor gør, at børnene vil elske restauranten, er de interaktive spiseborde. Hele menuen kan nemlig klikkes frem på jeres 3D-bord, hvorefter ungerne kan scrolle gennem fotos af retterne og bestille dem med et tryk.

Jamie’s Italian er James Olivers italienske kæde, og kvaliteten er i top, selvom priserne er der, hvor de fleste kan være med. Gode råvarer, dejlige retter og økologiske børnemenuer, som er meget lagt fra de kedelige ‘et-eller-andet-med-pommes-frites’.

Julie’s restaurant på Portland’s Road har noget så fint som en søndags’børnehave’. Hver søndag mellem 11 og 16 er der legestue i restauranten, så børnene kan spille, tegne eller lege, mens deres forældre bliver færdige med søndagsfrokosten. Restauranten (og champagnebaren) er stilfuldt og hyggeligt, priserne i den høje ende uden at være vilde og voldsomme. En typisk hovedret koster i snit 150 kr.

Giraffe er en meget populær kæde med flere spisesteder i London. Børnene kan få en hovedret inkl. en drik efter eget valg til lidt over en halvtredser. Og de voksne kan spise sig mætte i internationale retter som Kylling Kiev, risotto, thaimad m.m. for under hundrede kroner, mens de lytter til højtalernes verdensmusik.

Mere om London

Londonguide til turisten, der vil væk fra Oxford Street

Fire gratis museer i London

Guide til tre fab dage i London med børn

Ritz – når din te skal være ekstra fin

Bedste sandwich i London

Af Karen Seneca, Foto: Wikimedia Commons/Joseph Plotz

Share Button

Lignende indlæg

1 thought on “5 skønne og børnevenlige spisesteder i London

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *