Guide: Sådan finder du billige flybilletter

I denne guide sætter vi fokus på, hvordan du kan bruge dine penge på noget sjovere end transport. Her får du nemlig et hurtigt og nemt overblik over, hvor du kan finde gode tilbud og billige flybilletter lige fra et romantisk weekendophold til solferie med familien.

Du er sikkert allerede i gang med at planlægge din næste rejse. Uanset om du er på vej på vinterferie, påskeferie, sommerferie eller efterårsferie, så er det meget sjovere at bruge dine hårdtjente penge på lækre restauranter, shopping eller sjove oplevelser end på transport fra det ene sted til det andet. I denne guide vil vi sætte fokus på, hvor du kan finde billigere flybilletter.

Spar penge med billige flybilletter

Hvis du lige som mange andre egentlig bare gerne vil hurtigt til og fra din rejsedestination uden at have fokus på ekstra services, komfort eller mere benplads, så er det faktisk muligt at finde temmelige billige flybilletter hos Rejsespejder. Og så er det smaddernemt. Du indtaster bare, hvor mange I skal afsted, hvor I rejser fra og til, og selvfølgelig hvornår – og vupti, så har du masser af gode bud på flybilletter.

Ud fra de mange tilbud, som dukker op i din søgning, kan du vælge mellem både billigste, bedste og hurtigste, men også tidligste ankomst og afgang.

Søg efter billetter, der passer til dig

Du kan nemt tilpasse din søgning, så den passer præcist til dine præferencer. Du kan blandt andet indstille din søgning til at:

·        Hvor mange stop (skal det f.eks. være direkte fly?)

·        Vælge dine foretrukne lufthavn

·        Skal du have håndbagage og/eller indtjekket bagage

·        Har du brug for fleksible flybilletter

·        Hvilken flytype foretrækker du?

Her har vi bare nævnt nogle af de ting, som du kan indstille din søgning til, så du får det præcist, som du ønsker. På den måde bliver rejsen, så nem for dig som mulig.

Hvor skal rejsen gå hen?

Hvis du stadig ikke helt ved, hvor din rejse skal gå hen, så kan du altid tjekke Rejsespejder for inspiration. Her finder du mange gode tilbud på alt lige fra weekendophold, skiferie til forlænget weekend og solferie. Her kan du helt sikkert finde tilbud på rejser, som du måske ikke lige selv havde tænkt på f.eks. at bo på iglo-hotel i de franske alper, Atlanterhavsferie eller et besøg til Frankrigs Grand Canyon.

Gode tips til flyveturen

Det kan være en god ide at være forberedt til flyveturen. Pak din håndbagage med praktiske ting, som du kan bruge undervejs på turen. Håndbagagen bør som minimum indeholde:

·        Håndsprit og vådservietter

·        En flaske vand

·        Læbepomade

·        Varme sokker

·        Sovemaske eller nakkepude

Det kan også være en god ide at købe en snack så som müslibar, nødder, chokolade eller hvis du ved, at du bliver mere sulten, så hav f.eks. en sandwich med. Husk drikkevarer etc. skal købes i selv lufthavnen ellers snupper de det bare i check-in. Hvis du rejser med børn, så kan det også være en god ide at have lidt underholdning med. Det kan være spil, kort eller malebøger. Her får du flere tips til en praktisk pakkeliste.

Foto: Unsplash

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *