Timm Vladimir: Det er godt at komme ud og svede lidt

Timm Vladimir

Timm Vladimir-Det er godt at komme ud og svede lidt, sådan lød det fra mad-øret og eventyren Timm Vladimir i morges i Magasin på Kongens Nytorv i København. Vi var inviteret til åbningen af Magasins nye Active Wear afdeling på 1. etage. Hver tredje dansker foretrækker nemlig at opholde sig i det fri, når stikket skal trækkes ud, og netop derfor har Magasin åbnet en ny afdeling med moderigtigt tøj til aktive danskere.

Timm Vladimir fortæller med entusiasme om sine mange rejser med hans kone Kathrine, og om hvorfor det er så vigtigt at komme ud i naturen, mærke det fri og få sjælden med.

For at peppe morgenen (.. og lidt halv-søvnige bloggere) op, viste Timm Vladimir et par spændende billeder fra hans jordomrejse, som varede et helt år. Vi vågnede alle op, da billedet af orme blev vist på skærmen (se billedet øverst i indlægget).

– Der er masser af proteiner i orme. Denne her smager af majs. Så selve smagen var okay, men konsistensen var lidt …, Timm Vladimir griner, og vi kan alle regne ud, at det ikke var verdens mest lækre konsistens, og derfor krævede det måske også lidt overvindelse at proppe ormen ind i munden, men den autodidakte kok vil gerne smage på så mange ting som muligt, og derfor blev ormen, da også spist. (Læs også vores indlæg: Værsgo og spis: Verdens mest ulækre mad)

Hvis du har fået mod på at hanke op i rejsetasken og få fyldt din egen scrapbook med gode og sjove oplevelser, så kan du starte med at tjekke Magasins nye afdeling Active Wear ud. Her er masser af udstyr til både damer og herre fra mærker, som The North Face, Polo Sport, SOS, Fjällräv, Napapijri, Peak Performance og Jack and Jones.

Af Lone Holm. Rejseblokken var inviteret af Magasin

Du må meget gerne gå ind på Magasins facebook-side og stemme på mig (nummer 3) – så deltager du i konkurrencen om en vinterjakke til en værdi af 2.500 kroner.

magasin

 

Share Button

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *