Aalborg Zoo

Aalborg: 3 tips til Nordjyllands hovedstad for børn

Leo’s Legeland

Leo’s Legeland er et mekka for børn under 10 år. Her kan man tumle, klatre, rulle og rutsje til kinderne bliver æblerøde. Selv for voksne er Leo’s Legeland sjovt både når man tumler rundt med ungerne, og når man har brug for en pause, for legelandet har sørget for fri wifi, sofaer og kaffe til en tyver med gratis refill. Så er du i nærheden af Aalborg er det bare med at komme afsted.

Leo’s Legeland, Poul Larsens Vej 12, 9000 Aalborg. Voksne er gratis ifølge med børn. Indgangen for børn er 125 kr. Alle skal være iført strømper, da sko er bandlyst i legelandet. Tjek åbningstider og andet information på Leo’s Legeland

Aalborg Zoo

Danmarks bedste zoo var der én, der sagde til mig, da jeg fortalte, at vi skulle i Aalborg Zoo. Og det er tæt på at være sandt. Haven er enormt sammenhængende, og man tages ved hånden fra første skridt. Den er let og nem at overskue, og man keder sig ikke på noget tidspunkt. Der er hele tiden noget nyt og spændende at opleve. Pladsen er fantastisk udnyttet i en god blanding af oplevelser med dyrene, og plads til leg og udfoldelse for børn.

Aalborg Zoo, Mølleparkvej 63, 9000 Aalborg. I højsæsonen koster indgangen for børn 100 kr. og voksne 170 kr. Tjek åbningstider og priser på Aalborg Zoo

Veterantog

Vi var så heldige at nå sæsonens næstsidste afgang med det gamle damplokomotiv på Limfjordsbanen. Veterantoget, der kørte fra Remissen i Aalborg til Lindholm Station, var en sjov og anderledes oplevelse for både børn og voksne. Togvognene havde gamle lædersæder, kupeer og ‘spytning forbudt’-skilte. Og der var mulighed for at stå ude i røg og damp (bogstaveligt talt), mens toget rullede afsted. Sæsonen er desværre slut, men værd at holde øje med til næste år.

Hold øje med, hvornår veterantoget kører igen på Visit Aalborg

Af Lone Holm

Læs også

Ikke bare Danmarks, men verdens bedste bøfsandwich

Fårup sommerland: Sjov for hele familien

Rubjerg Knude Fyr: En sand fornøjelse

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *