Karen Marie Lillelund

5 hurtige til Karen-Marie Lillelund

Foredragsholder og bakkesangerinde Karen-Marie Lillelund elsker New York, fordi der er højt til loftet. Hun drømmer om at rejse til Afrika, men ikke lige nu, for faktisk elsker hun den danske sommer, også selvom det regner.

Hvilke lande føler du dig bedst tilpas i?

– Jeg føler mig bedst tilpas i New York, fordi der er højt til loftet. Der er ingen grænser. Her må man gerne fylde noget og larme. Jeg er en viking indeni, og derfor elsker jeg også Færøerne. Det er fantastisk. Menneskerne er åbne, venlige og sjove. Der føler jeg mig også godt tilpas.

Hvad er dit bedste rejseråd?

– Ørepropper. De er gode, når man skal flyve og skal gennem jetlag. Så man kan få ro.

Hvad har du altid med på din rejse?

– Jeg har altid min iPod med, fordi jeg bruger den til at meditere. Den kan indeholde både underholdning og lydbøger. Men jeg har også meditationsmusik på den. Musik gør flere ting for mig. Den kan give mig energi, og den kan også få mig til at slappe af.

Hvilken rejse er din værste?

– Min værste rejse er til Kina. Det var ikke som sådan en dårlig rejse, og det er heller ikke på grund af kineserne. Men deres hygiejne er så meget anderledes end vores, og så var der aldrig blå himmel. Der var 100 grader og smog. Jeg længtes efter at se den blå himmel. Det var en voldsom fornemmelse, og jeg husker det, som noget, der ikke skal ske igen.

Hvor drømmer du om at rejse hen lige nu?

– Jeg har en stor drøm om at komme til Afrika. Der har jeg aldrig været. Men det er noget jeg drømmer om skal ske i fremtiden, for lige nu vil jeg gerne være her i Danmark. Jeg elsker den danske sommer. Også selvom det regner. Jeg rejser faktisk mest om vinteren. Men jeg drømmer meget om Afrika. Det har jeg altid gjort, og det er måske, fordi jeg har en eller anden fornemmelse af, at de er vikinger bare med en anden farve. De har den samme livskraft.

 

Om Karen-Marie Lillelund

Hun er foredragsholder og bakkesangerinde. Du kan læse mere om Karen-Marie Lillelund her: karenmarielillelund.dk

 

Læs også

5 hurtige til Jim Lyngvild

5 hurtige til Joan Ørting

5 hurtige til Louisa Lorang

Af Lone Holm. 

 

Share Button

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *