5 hurtige til filmanmelder Ann Lind Andersen

Filmanmelder og journalist Ann Lind Andersen drømmer om at rejse til Peru. Og så har hun et fast nytårsfortsæt om at besøge to nye steder hvert år.

Hvilket land føler du dig bedst tilpas i?

– USA, nærmere betegnet Los Angeles og New York. Dels fordi det er så etnisk og kulturelt blandet, at både ingen og alle er anderledes, og dels fordi jeg altid har følelsen af, at der kan ske hvad som helst om det næste hjørne.

Hvad er dit bedste rejseråd?

– Gå rundt! Der er intet, der giver den bedste fornemmelse af et sted som at gå rundt, indånde dufte (og lugte), mærke temperaturen, se uventede steder og møde folk.

Hvad har du altid med på din rejse?

– Mit pas. Ellers er alt andet tøj, sko, elektronik, bøger – afhængig af hvor jeg skal hen.

Hvilken rejse er din værste?

– En af mine ture til Seoul, Sydkorea, hvor jeg først besvimede et par gange og endte på hospitalet i fire dage med lav blodprocent, og derefter i en temmelig medtaget tilstand måtte klare den lange tur hjem.

Hvor drømmer du om at rejse hen lige nu?

– Peru er lige blevet et af mine fikspunkter, hvor jeg tænker, jeg må til.

Ann Lind Andersen har et fast nytårsfortsæt om hvert år at besøge to nye steder i verden, hvor hun ikke har været før. I år har hun foreløbigt været i Filippinerne som et nyt sted.

 

Om Ann Lind Andersen

Filmanmelder og journalist. Hun interviewer filmstjerner for Go’ morgen og Go’ aften Danmark, TV2. Hun er uddannet cand. mag. i æstetik & kultur fra Aarhus Universitet med speciale i filmvidenskab. Tidligere: Filmanmelder for Berlingske, Nova FM og Aarhus Stiftstidende. Anns Twitterkonto er @ann_lind_a

Læs også

5 hurtige til Jim Lyngvild

5 hurtige til Joan Ørting

5 hurtige til spoken word-digter Peter Dyreborg

Af Lone Holm.

Share Button

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *