Roadtrips i Europa

9 af de bedste steder i Europa

Der er intet bedre end at køre ud på landevejen, lytte til musik eller en podcast og se verden flyve forbi. Hvis du er på udkig efter en uforglemmelig rejse i Europa, så læs med her. Vi har nemlig fundet ni fantastiske steder, der fører dig til nogle af de bedste destinationer på kontinentet.

Uanset om du er på udkig efter en fantastisk udsigt over kysten eller ønsker at udforske dramatiske bjergkæder, har vi noget for enhver smag. Så hvad venter du på? Begynd at planlægge dit næste eventyr nu!

Amalfikysten, Italien

Amalfikysten er et af de mest populære rejsemål i Europa, og det er nemt at se hvorfor. Denne kyststrækning byder på dramatiske klipper, krystalklart vand og maleriske landsbyer. Husk at se Positano for at få nogle Instagram-venlige billeder og tage en bådtur til øen Capri.

Ring of Kerry, Irland

Hvis du er på udkig efter et betagende kystlandskab, skal du ikke rejse længere end til Ring of Kerry i Irland. Denne populære rute fører dig gennem nogle af de mest fantastiske landskaber, herunder Killarney National Park og Iveragh-halvøen. Sørg for at stoppe ved Rossbeigh Beach for at tage en forfriskende dukkert og nyde en pint Guinness på en af de mange traditionelle irske pubber undervejs.

Great Ocean Road, Australien

Hvis du planlægger en roadtrip Down Under, skal du sørge for at inkludere Great Ocean Road på din rejseplan. Denne maleriske kyststrækning byder på dramatiske klipper, afsondrede strande og spektakulære regnskove. Husk at stoppe ved Twelve Apostles for at få nogle fantastiske fotomuligheder, og tag en dukkert og tag en slapper på dine udendørsstole på en af de mange strande langs ruten.

Den Norske fjord, Norge

Den norske fjord er et must for enhver naturelsker. Denne region byder på noget af det mest fantastiske landskab i Europa med tårnhøje bjerge, uberørte søer og idylliske landsbyer. Sørg for at stoppe ved Geirangerfjord for at få en betagende udsigt, og tag på en vandretur gennem en af de mange nationalparker undervejs.

Toscana, Italien

Hvis du er på udkig efter bølgende bakker, vinmarker og middelalderlige landsbyer, er Toscana det perfekte rejsemål for dig. Denne populære region byder på noget af Italiens bedste mad og vin samt en fantastisk udsigt over landskabet. Sørg for at stoppe i Firenze for at se verdensberømt kunst og arkitektur, og tag på en dagstur til en af de mange bjergbyer i området.

Cinque Terre, Italien

Cinque Terre er et must for enhver rejsende til Italien. Denne maleriske region byder på fem idylliske landsbyer, der ligger på toppen af klipper med udsigt over Middelhavet. Sørg for at tage til Monterosso al Mare for at bade og nyde nogle af de friskeste fisk og skaldyr, du nogensinde vil få.

Provence, Frankrig

Provence er det perfekte rejsemål for dem, der leder efter fantastisk natur, god mad og vin og middelalderlige landsbyer. Sørg for at stoppe i Avignon for at se verdensberømt kunst og arkitektur.

Hvad skal jeg tage med på mit tur?

Selvfølgelig er ingen biltur komplet uden den perfekte playliste og et par snacks, der holder dig i gang. Her er nogle få vigtige ting, som du skal pakke til dit næste europæiske eventyr:

  • Et kort over den region, du besøger (eller et GPS-system)
  • Et kamera til at indfange alle minderne
  • Behageligt tøj og sko
  • Solcreme og solbriller
  • En god transportvogn
  • Masser af vand og snacks
  • En nødhjælpskasse med førstehjælpskasse, startkabler og et reservehjul

Så der har du det! Vores bedste bud på ture i Europa. Uanset om du er på udkig efter en fantastisk udsigt over kysten eller ønsker at udforske dramatiske bjergkæder, har Europa noget for enhver smag.

Foto: Unsplash

Læs også: Guide til skønne dage i Vestsverige

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *