Bedste true crime podcasts
Godt at vide

Bedste True Crime podcasts til din ferie

Opdateret april 2019

Podcasts kan du høre overalt, når du ligger på stranden, sidder i haven, på flyet eller ligger ved poolen. Du får her 4 bud på de bedste true crime podcast til ferien. Så find din mobil frem og hør de bedste true crime podcast eller gem dem til de skal afsted på ferie.

Et langsomt mord

I 1991 blev der begået 73 mord i Danmark. 3 af de 73 mord er stadig uopklarede. Jesper Helge Hansen blev fundet i en vaskekælder i udkanten af Svendborg med kraniebrud og brud på brystkassen. Han
blev 27 år – og efterlod sig en halvtom lejlighed og en fireårig søn.
27 år efter følger vi hans søn Adrian i hans søgen efter svar. Hvem var hans far egentlig og hvad var det for et liv, som ledte op til så brutalt en død?
På DR kan du høre True Crime podcast-serien ‘Et langsomt mord 1:6’

Skud i sneen

En decembernat i 2001 bliver 2 biltyve skudt og dræbt af politiet i et industrikvarter i Tilst uden for Århus. Alle retsinstanser i Danmark har slået fast, at betjentene handlede i nødværge – men de pårørende har svært ved at slutte fred, med det der skete. De synes nemlig stadig, der er huller i hændelsesforløbet. P1 Dokumentar har fået unik adgang til 4 timers politiradio og et stort efterforskningsmateriale – og ruller hele sagen op for at forsøge at trænge til bunds i uoverensstemmelserne.
På DR kan du høre True Crime podcast-serien ‘Skud i sneen 1:7’

Det perfekte offer 2

I 2014 opsøger en sårbar kvinde en psykolog, der skal hjælpe hende med flere alvorlige traumer fra fortiden. Kvindens fortid skal komme til at spille en central rolle, da psykologen og kvindens relation med ét ændrer sig.
På DR kan du høre podcast-serien ‘Det perfekte offer 2’
På DR kan du også høre podcast-serien ‘Det perfekte offer 1’

Speditørens død

Digter og modstandsmanden Morten Nielsen døde en tragisk død som 22-årig i 1944. Han bliver besættelsestidens poetiske martyr og helt. Hidtil har beretningen om hans død været, at pistolen gik af ved et uheld -men mysteriet om Morten Nielsen viser sig at være meget større.
På DR kan du høre podcast-serien ‘Speditørens død 1:4’

Af Lone Holm. Foto: Pixabay. Kilde: dr.dk


Læs også

Oversigt: 10 museer med gratis adgang i København

Rejseblokken anbefaler: Gratis oplevelser i København

Share Button
Rejseblokken

Rejseblokken er en rejse- og livsstilsblog, der er skrevet af journalist Lone Holm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *