Camilla Ottesen: Grib chancen

Camilla Ottesen

TV-vært Camilla Ottesen er i fritiden en passioneret jæger, og så rev hun for et par år siden teltpælene op og flyttede i en periode sammen med sin familie til Afrika. Alt det fortalte hun om for et par måneder siden, da jeg var til et pressemøde hos populære Fjällräven.

Jeg er muligvis en kende bagud på kendis-stoffet, men jeg vidste for eksempel ikke, at Camilla Ottesen for et par år siden lejede et stort hus på savannen i Sydafrika og flyttede ind sammen med sin familie:
– Det er godt at vise børnene, at man kan gå ud i naturen. Jagten var en stor del af vores liv dernede. Her gik vi meget op i fodtøj, for en klip-klap går ikke bushen, da der er mange farlige dyr, fortæller Camilla Ottesen, som også anbefaler at købe tøj af god og ordentlig kvalitet. Egentlig går hun meget op i tøjet. Det er vigtigt forklarer hun, at tøjet er funktionelt og praktisk, så man har fokus på det, man egentlig er der for nemlig: Jagten.

Det har været en stor oplevelse at bo og leve i udlandet for både Camilla Ottesen og hendes familie. Og hun kan kun opfordrer til: Gør det!
– Hvis man har muligheden for det – så gør det! Det er en stor oplevelse, og man får en masse nye perspektiver, lyder det fra TV-værten.

Når man nu, som Camilla Ottesen elsker at være i naturen, så er påklædningen ret vigtig især, når man skal være ude i mange timer. Det kender jeg fra mig selv. Der er ikke noget værre end at have en for tynd (eller for tyk) jakke på eller bukser der strammer – de helt forkerte steder. Det skal være praktisk, lige tilpas og for mit vedkommende ikke for dyrt (for så tit render jeg altså heller ikke rundt ude i naturen i flere timer). Og det er selvfølgelig her Fjällräven kommer ind i billedet.

For man kan sige, hvad man vil, men Fjällräven er bare fedt. Det er super cool design på den lidt nedtonede måde, praktisk og til at komme i nærheden af for almindelige mennesker. Og som ekstra bonus, så går Fjällräven faktisk også op i bæredygtighed. Filosofien er nemlig, at fremstille produkter, som holder længe, er slidstærke, funktionelle og tidløse med en så lille negativ indvirkning på miljøet som muligt. Hvem kan sige nej til det. Ikke jeg!

Af Lone Holm. Rejseblokken var inviteret af Fjällräven

Fjällräven

2 tanker om “Camilla Ottesen: Grib chancen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *