Lydbøger til ferien

Find lydbøger til ferien

Skal du ud og rejse med fly eller bus, så kan du snildt finde en lydbog til turen. Den rette lydbog giver dig muligheden for at slappe af i små og tætte miljøer. Samtidig giver det dig også mulighed for at fordrive ventetiden, mens du venter på din næste afgang. Lydbøger er din perfekte rejsemakker, særligt hvis du rejser alene, så læs videre og find lydbøger til ferien.  

Har du nogensinde siddet i lufthavnen og ventet på en afgang? Der kan være mange timer at fordrive, og hvis du i forvejen rejser med meget bagage, kan det være svært at have plads til de bøger, man godt kunne tænke sig at læse. Bøger fylder bare, og de måtte vige for badebukserne denne gang.  

Heldigvis findes der godt selskab til de mange timer, du kan bruge i lufthavnen og på flyet. På lydbogormen.dk kan du finde en lydbogstjeneste, du kan gå på opdagelse i, så du kan få selv tiden til at flyve. I godt selskab med forfattere og fortællere som Knausgård, Läckberg eller måske en Jussi Adler-Olsen, så forsvinder timerne som dug for solen. 

Lydbøger til ferien: Drøm dig væk med lydbøger fra alle danske tjenester. Foto: Unsplash

Find din næste lyttetjeneste 

De bedste boghandler i Danmark som Saxo og Arnold Busck har deres egne lydbogstjenester, som du kan få abonnement til. Der er også tjenester, der udelukkende handler med lydbøger som danske Mofibo og Audible, der appellerer til et internationalt lyttepublikum. Vidste du, at de fleste tjenester tilbyder en gratis prøveperiode på op til en måned? Hvis du tilmelder dig nu, kan du lige nå det inden din næste ferie. 

Hvis du er interesseret i bøgerne, der er typiske på det danske marked, så er Mofibo, Saxo og Arnold Busck et godt bud. Her kan du finde de seneste udgivelser af eksempelvis Sally Rooney, Iben Mondrup og Leonora Christine Skov. Hvis du er til mere betontung socialrealisme blandet med amagerkansk humor, så er Morten Pape måske mere din stil.  

Der er ingen tvivl om, at lydbøger til ferien kan noget andet og mere end almindelige bøger kan. På det internationale marked kan du finde fantastiske lydbogsudgaver af bøgerne til filmene af samme navn, The Martian og The Disaster Artist, hvor oplæseren lever sig ind i fortællingen som aldrig før. Hvis du er mere til de lange science fiction og fantasy universer, så kan de være nu du skal give dig i kast med lydbogen til Dune af Frank Herbert.  

Der er ingen tvivl om, at Audible er en af de største spillere på det internationale marked, hvad angår internationale lydbøger. Hvis de ikke har det på en af de danske tjenester, så kan du være sikker på, at Audible giver dig dit internationale lydbogsfix. Uanset hvilken tjeneste du vælger, er du sikker på at finde bøger, der kan underholde dig i mange timer fremover. 

Turen går til vinland 

Fik du nogensinde hørt Vertical af Rex Prickett? Sideways-trilogien er perfekt til dig, som elsker at rejse og drikke vin på turen. Hvis du ikke lige har mulighed for at køre rundt i det californiske vinlandskaber og nyde en krydret pinot noir med din rejsemakker, så kunne en tur til Norditalien måske friste?  

Lad vinen guide dig på ferie. Foto: Unsplash

På winebox.dk/anmeldelser/winefamly/ kan du læse meget mere om, hvilken vin der passer bedst til din rejse, og hvor du skal rejse hen for at få en autentisk vinoplevelse. Et medlemskab hos Winefamly er gratis i udgangspunktet, men du kan tilpasse dit abonnement, hvis du er nysgerrig på mere.  

Du kan læse anmeldelser og blogs og finde gode tilbud på vin, som du kan bestille via deres hjemmeside. Alt sammen for hvad der svarer til et par kopper americano om måneden. Det er både billigt og informativt, og du er garanteret at finde noget, der passer til din smag Du kan blive inspireret til din næste vinrejse hos Winefamly og planlægge din næste tur allerede i dag. 

Rejs til lyden af bøger 

Når du rejser, kan du lade dig guide af bøgernes forunderlige verden. Du kan tage et nattog til Lissabon, mens du lytter til bogen af samme navn. Du kan rejse op og ned langs Adriaterhavet, mens du lytter til Patricia Highsmiths bøger om Tom Ripley. Og på en fodboldferie til London kan du tage Nick Hornys Fodboldfeber i ørerne. Mulighederne er uendelige, så snart du åbner op for lydbøgernes univers. 

Kun fantasien sætter grænser for dine udlandseventyr. Med de rette bøger i ørerne kan du fordrive tiden fornuftigt, udvide dit ordforråd og få historierne serveret præcis når du vil, og hvor du vil. Nu behøver du ikke længere frygte de lange ventetider i lufthavne og fly, med lydbøger på din telefon har du underholdning til utallige timer i godt selskab. Vælg lydbogen som din rejsemakker, og du vil aldrig kede dig på turen.  

Forsidefoto: Unsplash

Læs også: Lyt med: Her er de bedste danske podcasts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *