skiferie

Det her er noget af det vigtigste at huske, når du skal på ferie

Den længe ventede efterårs- eller skiferie begynder så småt at nærme sig. Rejsen blev bestilt for flere måneder siden, og du glæder dig ustyrlig meget. Det varer heller ikke længe før du skal i gang med at pakke kufferten, og finde ud af, hvilke ting, du skal have med på turen.

De fleste ting har du sikkert allerede: Uldent undertøj, sokker, vanter, solbriller … Men hovsa! Børnene skal have nyt vintertøj, så de har det lunt og ikke fryser. 

Flyverdragter er en nødvendighed på skiferien

Skal I på familieferie i norden, eksempelvis på skiferie, så er det et must at have ordentligt tøj på, der kan holde til de kolde temperaturer.

Her vil det klart være bedst at kigge på flyverdragter til de små, så de kan holde varmen. Når du skal kigge på flyverdragter, så læg mærke til dens funktioner, så du får mest for pengene. Det er nemlig ikke en garanti, at alle flyverdragter kan holde dit barn varmt på en skiferie. Læg mærke til følgende kriterier i produktbeskrivelsen, uanset om det er flyverdragter eller andet overtøj, du kigger på:

  •         Åndbarhed
  •         Vandsøjletryk
  •         Vandafvisende eller vandtæt
  •         Estimeret temperaturbeskyttelse

Når du har afstemt dine krav til flyverdragten, så kan du begynde at kigge på design og vælge den flyverdragt, som du synes er pænest. Husk at funktionalitet går over design – men det vil selvfølgelig være lækkert at finde en, der scorer topkarakter i begge to.

Skiferie

Varmt overtøj til den kølige ferie i norden

Skal du derimod til en feriedestination, der ikke er helt så kold, men stadig kølig, så vil det være en god idé at medbringe noget varmt vintertøj. Det kan både være:

  •         Flyverdragter
  •         Vinterjakker
  •         Overtræksbukser
  •         Vinterstøvler
  •         Huer og vanter

Alt efter hvilket land, du tager til, og hvilket tidspunkt på året det er, så kan det være forskelligt, hvor stort behovet for vintertøj er – om det er nok med en vinterjakke, eller om der skal flyverdragter til. Tager du eksempelvis til London i oktober måned, så kan f.eks. en vinterjakke være nok (Husk at tjekke temperaturen inden du lukker kufferten), men tager du samme destination i februar, så skal du nok forvente, at du skal have flyverdragter med til de små.

Afstem altid overtøjet til vejret. Det er lige så slemt at have for lidt overtøj på, som at have for meget overtøj på. Når børnene har for meget overtøj på, bliver de svedige, hvilket køler dem ned, så de begynder at fryse. Gå aldrig ned på kvaliteten af børnenes overtøj.

Fotos: Pixabay

2 tanker om “Det her er noget af det vigtigste at huske, når du skal på ferie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *