Ski

Fuld af fart i Alperne med det bedste skiudstyr

Den danske vinter kan være en hård pille at sluge. De mange mørke timer og den våde nedbør med grå skyer, gør det svært for mange at holde humøret oppe på et rimeligt niveau. Det er der ikke noget at sige til. Men rejser man til bjergegnene, hvor der ligger sne, så lysner den hvide verden op, og man får et godt tilskud lys til de flade batterier. Og så er sneen jo fantastisk at boltre sig i, og leg og bevægelse er altid godt for humøret, og i øvrigt også for den fysiske helse.

Nej, skiferie er ikke det værste vi har. Og nu kan du stryge sikkert ned ad pisterne, med en skihjelm, som er testet i magasinetski, og nyde udsigten til de smukke bjerge, der strækker sig mod himlen i vilde, snedækkede formationer. Det er balsam for sjælen at være på tur i det vide. Den rigtige skihjelm beskytter godt mod hovedskader. Så fuld fart på skiene og sikkerhed for hovedet er en god begyndelse på en fantastisk ferie i det alpine.

Uden at fryse

Man får hurtigt varmen, når man står på ski. Når man bevæger sig meget, så kommer der varme ud i kroppen. Men man har også brug for at holde pauser ind imellem. Både små, korte pauser og længere pauser, hvor man kan spise og drikke lidt. Så bliver man hurtigt kold, hvis man ikke er klædt på til forholdene. Køb en god skijakke, som kan holde dig varm hele dagen. Det kan virkelig godt betale sig.

En skijakke er specielt fremstillet til brug i de alpine områder. Den har de funktioner, der er nødvendige, når man skal være ude i sneen og suse afsted på ski. Der er mange parametre, der spiller ind, når man skal finde den rigtige skijakke. En test i Magasinet Ski beskriver de bedste bud på en god skijakke, og angiver pris og linker til forhandleren, så man kan købe med det samme, man finder den rigtige.

Alt det gode udstyr anmeldt

Magasinet Ski leverer i det hele taget meget nyttig information til skifolket. Du kan læse anmeldelser af alt muligt udstyr, også Skihjelm og magnetski. Det er godt at kunne søge viden et sted, hvor der er eksperter tilknyttet, som kan hjælpe med at komme med de rigtige anbefalinger til hvilket udstyr man skal anskaffe sig.

Når du har fundet det rigtige udstyr, som passer lige til dig, så er det bare afsted ned til Alperne og ud over pisterne i flyvende fart. Men husk at tage den lidt med ro ind imellem. En varm kop kaffe og et godt stykke brød på turen er godt for systemet.

Foto: Pixabay

Læs også: Museer med gratis adgang i København

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *