Gave til konfirmanden: Ballontur med Du Glemmer Det Aldrig

Gave til konfirmanden: Cool oplevelser af enhver slags

Nu er det sæson for konfirmationer. Selv skal jeg til min nevøs konfirmation om en måneds tid, og jeg glæder mig til at fejre ham. Der er noget ganske særligt over sådan en dag. For første gang siden dåben/navngivningen bliver der holdt en fest udelukkende til ære for den unge. Der bliver holdt taler, måske sunget sange og givet ekstragode gaver.

Det kan dog være svært at finde en gave til konfirmanden. Penge kan man altid smække i en kuvert, men hvis det skal være en ganske særlig gave, som teenageren vil huske i mange år, er det en god ide at forære ham eller hende en oplevelsesgave.

På hjemmesiden ‘DuGlemmerDetAldrig’ kan man købe oplevelsesgaver af enhver art. Her er flødebollekurser, faldskærmsudspring og svævefly. For ikke at glemme bodyflight i en vindtunnel, prøvedyk og klatring. Det er let at finde en gave til konfirmanden blandt de mange oplevelser, og der er ting i alle prislejer.

Vildt og vidunderligt

En ballongyngetur er en af de mere kostbare gaver, 2.395 kr. koster det for en person. Dog er der tilbud netop nu, så prisen er nede på 1.795 kr. Er gavebudgettet mindre, kan konfirmanden få et gavekort til chokoladebrunch (249 kr), en virtuel reality-oplevelse for 199 kr. eller Urban High Roping for 395 kr.

Nedenfor kan du se et par af udvalgene. Klikker du på billederne, kommer du direkte over på ‘DuGlemmerDetAldrig’s hjemmeside, hvor der er frit valg på alle hylder og i alle prislejer.

God fest og pøj pøj med gaverne!

(Linkene er såkaldte affiliatelink. Det vil sige, at vi får en lille procent af salget, hvis du køber en oplevelsesgave efter at have klikket på linket. Det har ingen betydning for dig, prisen bliver ikke højere el.lign..) 

 

 

Share Button

2 tanker om “Gave til konfirmanden: Cool oplevelser af enhver slags

  1. Jeg kender flere, der begynder at give oplevelser og rejser som konfirmationsgave – det synes jeg egt. er meget fedt i stedet for alle de ting!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *