Få dit daglige fiks af Information

Information

Sponsoreret indlæg

Jeg er ret vild med information – af både den ene og den anden slags – men i særdeleshed avisen Information. Det er også derfor, at jeg har sagt ja tak til at omtale den her på bloggen. Jeg holdt ‘Information’, da jeg studerede (… vi behøver vidst ikke komme ind på, hvornår det var!), og nu læser jeg den i weekenderne.

Det har altid været en af mine yndlings aviser, fordi den går mere i dybden end så mange andre danske aviser. De seneste par år er jeg måske også blevet lidt farvet af, at min gamle redaktør under min praktiktid på Berlingske, Christian Jensen, er nuværende ansvarshavende chefredaktør på Information. Han er dygtig, og det synes jeg har smittet af på avisen, som bringer vedkommende artikler om emner fra den store vide verden til den nære hverdag. Information har f.eks. den seneste tid sat fokus på voldtægt med en større serie, hvor kvinder og mænd med egne ord fortæller #jegblevvoldtaget. Det er uhyre vigtigt at få sat fokus på disse emner.

En papiravis har den fordel, at man kan gå til og fra den – og læse videre på en opslået side – uden at skulle scrolle og lede. Det kan jeg godt lide. Og så håber jeg også, at jeg ved at læse avis, kan præge min datter til at interessere sig for verden – politik, kunst, musik – you name it. Jeg håber, at avisen på den måde ligger og frister med sin duft af sværte og indbydende rubrikker (hvem sagde geek!).

Hvis du føler dig fristet, kan du lige nu tilmelde dig Informations nyhedsbrev H-E-R og deltage i konkurrencen om en iPad Air 2 og et års digitalt abonnement af Information.

Af Lone Holm

Share Button

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *