Byens bedste burger

København: Her får du byens bedste burger

Hvis du også er vild med burgere, så kan du roligt smutte forbi ét af de her tre steder, som er i top 3 på vores favoritliste. De har nemlig nogle af Københavns bedste burgere.

1. Gasoline Grill

Gasoline Grill, burgere og fritter

Gasoline Grill på Landgreven 10 i København K blev lynhurtigt populært og kendt efter, at de blev kåret som én af verdens 27. bedste burgere af det anerkendte amerikanske medie Bloomberg. Gasoline Grill blev også kåret som ‘Byens Bedste Burger 2018’ af AOK.

Og der er da også kun en ting at sige om Gasoline Grills burger: H-a-l-l-e-l-u-j-a. Her får du nemlig en god og klassisk burger med masser af smag. Bøffen er stegt perfekt og fyldet er frisk og lækkert.

Gasoline Grill er (også) efter min mening byens bedste burger! Kom i god tid for burgerne er så populære, at de hurtigt bliver udsolgt. De åbner kl. 11.00 og lukker, når der er udsolgt.

En menu med burger, pomfritter og en dåse-sodavand koster 100 kroner. Følg med på Gasoline Grill

2. Yoburger

Yobo burger, en af byens bedste burgere

Hippe Yoburger har fået mange fine og gode anmeldelser samt en nominering til ‘Byens Bedste’.

Bollen er en briochebolle, kødet fra Grambogaard, mens fyldet består af tomat, salat, ost og så er burgeren spicet op med en hemmelig magic sauce.

En single Yo-burger menu koster 89 kroner, mens en double koster 109 kroner. Læs mere på yoburger.dk – og så kan du også finde dem på dette års Roskilde Festival 2018.

3. Sliders

Sliders og nogle af byens bedste burgere

Hvis man forventer en almindelig burger, så kan man godt gå udenom Sliders på Nørrebro. Stedet blev kåret som ‘Byens Bedste Burger 2017’.

Her får man nemlig overhovedet ikke det, der ligner en almindelig burger, men små mini-burgere med forskelligt fyld, så som svin braiseret i kokosmælk, sesamolie, citrongræs og hvidløg, salat af mynte, frisk chili og koriander, toppet med knuste flæskesvær og gomamayonaise.

Her kan man bestille en mini-deal til 129 kroner, som består af tre små burgere efter eget valg samt pomfritter. Drikkevarer køber man ved siden af. Læs mere om menu, åbningstider & priser på Sliders.

Af Lone Holm. Billedet øverst er et modelfoto fra Pixabay


Annonce

Share Button

Lignende indlæg

4 thoughts on “København: Her får du byens bedste burger

  1. Burgere i København er jo en religion i sig selv 😀
    Af dem i nævner, så er Gasoline udemærkede, men har ikke smagt de 2 andre.
    Jeg er stor fan af Halifax og Grillen (Ben & Jerry’s Milkshakes – yum)

    1. Du har helt ret 🙂 Halifax er også udmærket, men jeg sværger lidt mere til Gasoline. Men det er virkelig skønt, at der er så mange gode burger-steder med forskellige varianter! Venligst Lone

  2. Uha, jeg kan godt fornemme, jeg burde lægge vejen forbi Gasoline Grill næste gang jeg besøger Danmark. Deres burgere lyder nu altså ret fantastiske. Tak for tippet! (:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *