Københavns bedste burger

København: Her får du den bedste burger

Hvis du også er vild med burgere, så kan du roligt smutte forbi ét af de her tre steder, som er i top 3 på min favoritliste over bedste burgere i byen. Her finder du saftige, lækre og smagfulde burgere. De har nemlig Københavns bedste burger.

Gasoline Grill

Københavns bedste burger
Københavns bedste burger: Hos Gasoline Grill finder du byens bedste burger. Jeg er vild med de saftige burgere!

Gasoline Grill på Landgreven 10 i København K blev lynhurtigt populært og kendt efter, at de blev kåret som én af verdens 27. bedste burgere af det anerkendte amerikanske medie Bloomberg. Gasoline Grill blev også kåret som ‘Byens Bedste Burger 2018’ af AOK.

Og der er da også kun en ting at sige om Gasoline Grills burger: H-a-l-l-e-l-u-j-a. Her får du nemlig en god og klassisk burger med masser af smag. Bøffen er stegt perfekt og fyldet er frisk og lækkert.

Gasoline Grill er (også) efter min mening byens bedste burger! Kom i god tid for burgerne er så populære, at de hurtigt bliver udsolgt. De åbner kl. 11.00 og lukker, når der er udsolgt.

Følg med på Gasoline Grill

Yoburger

Københavns bedste burger
Københavns bedste burger: Yoburger ryger ind på en dejlig andenplads som byens bedste burger.

Hippe Yoburger har fået mange fine og gode anmeldelser samt en nominering til ‘Byens Bedste’.

Bollen er en briochebolle, kødet fra Grambogaard, mens fyldet består af tomat, salat, ost og så er burgeren spicet op med en hemmelig magic sauce. Den er helt klart nummer to på min liste over bedste burger i København. 

Læs mere på yoburger.dk


Læs også: Her finder du det bedste street food i København


Sliders

Københavns bedste burger
Sliders har små mini-burgere med forskelligt fyld.

Hvis du forventer en almindelig burger, så kan man godt gå udenom Sliders på Nørrebro. Stedet blev kåret som ‘Byens Bedste Burger 2017’.

Her får man nemlig overhovedet ikke det, der ligner en almindelig burger, men små mini-burgere med forskelligt fyld, så som svin braiseret i kokosmælk, sesamolie, citrongræs og hvidløg, salat af mynte, frisk chili og koriander, toppet med knuste flæskesvær og gomamayonaise.

Læs mere om menu, åbningstider & priser på Sliders.

Af Lone Holm. Forsidefoto: Modelfoto fra Pixabay

Share Button

4 tanker om “København: Her får du den bedste burger

  1. Burgere i København er jo en religion i sig selv 😀
    Af dem i nævner, så er Gasoline udemærkede, men har ikke smagt de 2 andre.
    Jeg er stor fan af Halifax og Grillen (Ben & Jerry’s Milkshakes – yum)

    1. Du har helt ret 🙂 Halifax er også udmærket, men jeg sværger lidt mere til Gasoline. Men det er virkelig skønt, at der er så mange gode burger-steder med forskellige varianter! Venligst Lone

  2. Uha, jeg kan godt fornemme, jeg burde lægge vejen forbi Gasoline Grill næste gang jeg besøger Danmark. Deres burgere lyder nu altså ret fantastiske. Tak for tippet! (:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *