Kulturnat: Gå på opdagelse i København

På fredag er der kulturnat i København med masser af spændende arrangementer og flotte lys-sætninger på byens facader og pladser. Flere end 250 kulturelle hotspots slår dørene op for arrangementer, der favner bredt og henvender sig til alle, der ønsker at opleve byen fra en helt ny side.

Oplevelser for enhver smag

Der er oplevelser for enhver smag lige fra musik, meditativ stilhed, vilde eksperimenter, interessante fortællinger og foredrag til dans, design og mode. På Kulturnattens hjemmeside og via app’en kan du planlægge din egen rute gennem byen, så der bliver tid til at stimulere alle sanser på turen gennem byens gader og stræder.

Min datter og jeg er i gang med at planlægge, hvad man vist godt kan betegne som en girly tur gennem byen med dans & ballet, teater og mad, som hovedemnerne, mens et par venner har planer om at hive ungerne med på blandt andet Assistenskirkegården, hvor ånder, spøgelser, feer og mærkelige dyr står for (u)hyggen. Her møder man nemlig det overnaturlige, og kan se scener fra Shakespeares Hamlet og Macbeth.

Kulturpas og fri transport

For at få adgang til de mange enestående arrangementer, skal du købe et Kulturpas, som koster 90 kr. Kulturpasset giver samtidig fri transport med bus, tog og Metro i hele hovedstadsområdet mellem kl. 17-05.
To børn til og med 11 år kører frit sammen med en voksen på Kulturpas, som kan købes i alle 7-Eleven butikker i hele hovedstadsområdet, samt på biblioteker og museer i København og på Frederiksberg.

Af Lone Holm. Fotos fra kulturnat 2015: Stattrup & Høst 

kulturnat 2016

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *