Hotel værelse i København

Kunsten at vælge et hotel hvor du føler dig hjemme

Hoteller kan have en tendens til at være en smule… generiske. Det er ikke så hyggeligt, og det kan betyde, at man aldrig rigtig når at føle sig hjemme, før man skal hjem igen. Sådan behøver det imidlertid ikke at være.

Har du tænkt over, hvilke kvaliteter som udgør det bedste hotel? Én af dem må være hjemlighed. Dit hotel er dit hjem-væk-hjemmefra, og derfor skulle det også gerne opfylde dén funktion. Det er bare langt fra alle hoteller, der gør det – faktisk kan det være lidt af en kunst at finde et hotel, man knapt nok har lyst til at forlade igen.

Find hjem på et skønt hotel i København

Vores dejlige hovedstad rummer et flot antal hoteller. Så nu handler det bare om at vælge dét hotel i København, som får dig til at føle dig hjemme og på eventyr på én gang. Og hvordan gør du så lige det? Et par tips og tricks kan være hjælpsomme.

Det kan være et fint fingerpeg, hvis hotellet selv fremhæver hjemlighed som en værdi. Gæstfrihed bør ligeledes være blandt de beskrivende adjektiver, de bruger om sig selv. En venlig og hjertelig betjening er selvfølgelig også med til at få dig til at føle dig hjemme, så kundeservicen bør være helt i top. 

Vælg en hjemlig lokation 

Der er ikke nogen tvivl om, at det har en afgørende betydning, hvor dit hotel er placeret. Når du trækker gardinerne fra om morgenen, skal det første, du ser, helst være rart og indbydende. Ligeledes er det skønt at gå ud ad døren – og komme ind ad den igen – når hotellet befinder sig på en skøn lokation.

Du kan med fordel tænke hjemlighed ind i ikke bare dit hotelværelse, men også lokationen. Hvor vil du føle dig hjemme, når du er på rejse? I København er det eksempelvis populært at bo i nærheden af Nyhavn, Reffen og Islands Brygge Havnebad. Her kan man hurtigt komme til at føle sig hjemmevant og blive vild med sine ruter frem og tilbage fra hotellet.

Morgenmad på sengen og restaurant i huset

Det er en stor fordel, hvis hotellet tilbyder en lækker (måske økologisk) morgenmad på sengen. Der er nemlig næppe noget, der er så hjemligt som morgenmad på sengen. En lækker restaurant i huset er også et stort plus, som bidrager til følelsen af hjemlighed.

Sidst, men ikke mindst har indretningen en markant betydning. Når du alligevel er i København, kan en afslappet skandinavisk indretning være et velkendt og hjemligt indslag. Samtidig skal puderne selvfølgelig være bløde, sengetøjet sprødt og materialerne eksklusive. Så vil du aldrig hjem!

Læs også: 10 museer med gratis adgang i København

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *