Luksus i Dubai

Oplev vild luksus i Dubai

Luksus på første klasse: På Atlantis – The Palm i Dubai kan du bo i den overdådige Royal Bridge Suite. Her bor både kendte og kongelige, når de skal på ferie.

Prisen for en overnatning i Royal Bridge Suite på Atlantis – The Palm svinger mellem godt og vel 170.000 kroner og 300.000 kroner per nat, men så får du også to kingsize og to queensize senge, privat elevator, butler døgnet rundt, privat indtjekning i suiten, badekar med fantastisk udsigt og spisebord med plads til 16 personer.

Intet er overladt til tilfældighederne i denne overdådige suite med Dubais bedste udsigt – og så er suiten så stor, at du sagtens tage hele familien med.

Den overdådige og smukke Royal Bridge Suite
Kingsize seng i Royal Bridge Suite
Luksus badekar med den skønneste udsigt.
Luksus i Dubai: Slap af og nyd de overdådige rum

Jeg var i hvert fald imponeret, da jeg besøgte Royal Bridge Suite på Atlantis – The Palm. I det hele taget er hotellet en klasse for sig med fem skønne stjerner.

Hotellet byder nemlig også på masser af lækre restauranter bl.a. Seafire – Steakhouse and Bar, hvor du kan indtage det verdensberømte kød Wagyu, der smager så englene synger eller drikke lækre drinks på White Beach Club, hvor DJen sørger for at underholde dig.

Læs også: Dykkerejser giver dig magi under vandet

Fotos: Lone Holm. Rejseblokken var inviteret af Atlantis – The Palm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *