Rejs rundt i Danmark

Danmark er et land med mange skjulte skatte, hvilket du kan bruge 2020 efterårsferie eller juleferie på at opdage. Læs med – og få små tips til efterårets ferier.

1.    Nyd efterårsferien med en bilferie rundt i landet

I Danmark er vejret sjældent til at regne med eller forudse. Derfor er det ikke altid nemt at planlægge, hvor turen skal gå hen. En god løsning på den udfordring, kan derfor være at tage på bilferie.

En ferie, hvor I kører et nyt sted hen hver dag. Intet er derfor hundrede procent planlagt og planerne kan ændres fra dag til dag, hvis vejret ikke tillader en tur f.eks. i Zoo, så kan I i stedet kan tage på museum eller i svømmehallen. Ferier som denne giver ro og frihed til, at alle kan få sine ønsker opfyldt og at ingen planer er hundrede procent afhængige af vejret.

2.    Hold julen i sommerhus

En overraskende stor andel af danskerne tager til udenlandet og fejrer julen. Julen er en af de ferier, hvor de fleste har fri på de samme dage og derfor er det nemt at planlægge en ferie.

Julen er hjerternes fest og bruges sammen med familien. I en verden, hvor smartphones og elektronik kan optage meget af samværet, kan det være ekstra godt at hive familien med i sommerhus, hvor fællesskabet er i højsæde. Skal det være nemt, så kan I bestille den lækreste julefrokost fra Jespers Torvekøkken, hvor I kan bestille maden enten som buffet eller til enkelte kuverter. Så er julen reddet!

3.    Udnyt hjemme-ferien til forsømte projekter

Hvis du ikke føler for en tur i sommerhus eller en masse små-ture på fire hjul, så kan du udnytte tiden derhjemme, når I alligevel ikke kan komme på ferie i år. Specielt for børnefamilier, da prioriteres opsparingen til ferier, hvor familien kan være sammen.

Boligprojekter og meget andet kommer derfor i sidste række. I år kan du vælge at få indhentet nogle af de forsømte projekter. Måske de ikke er lige så dyre, som ferien ville have været? Så er der blot en større pulje feriepenge til 2021.

Foto: Pixabay

Læs også: De 25 bedste rejsemål i verden

Share Button

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *