Guide: De 25 mest populære og bedste rejsemål i verden

En gang om året laver TripAdvisor en liste over de mest populære og bedste rejsemål i verden ud fra antallet af positive anmeldelser. De kalder det ‘Travellers Choice 2020’.

Her kan du se de mest populære og bedste rejsemål i verden 2020. Du har måske allerede besøgt flere af stederne – og hvis ikke, så kan du i hvert fald finde masser af inspiration til dine kommende rejser.

London, Storbritannien

Foto: VisitLondon

Det kan ikke komme som en overraskelse, at London stadig ligger nummer et på listen over mest populære og bedste rejsemål i verden. Byen emmer af liv og byder på masser af sjove og skønne oplevelser lige fra shopping til gode spisesteder til spændende museer.

Paris, Frankrig

Macarons fra Ladurée i Paris
Macarons fra Ladurée i Paris. Foto: Ladurée

Paris. Byernes by kommer selvfølgelig (igen) ind på en sikker andenplads. Jeg elsker Paris. Jeg elsker de små gader og stræder, den hyggelige stemning, de store pladser, maden, cafeerne, kaffen, som bare smager meget bedre end herhjemme, de grandiøse museer og så elsker jeg stadig de små lækre macarons fra Ladurée.

Kreta, Grækenland

Sikke en skøn udsigt. Kreta er et populært rejsemål. Foto: Pixabay

Skønne Kreta er rykket én plads op siden sidste år. Her er masser af fantastiske strande og turkisblåt vand. Kreta siges at være fødested for Zeus – Gudernes konge – og så skulle det også være stedet for Europas første moderne civilisation.

Bali, Indonesien

Paradis på jorden kunne måske godt være Bali. Foto: Pixabay

Bali med sine smukke natur og strande rykker ind på en flot 4. plads. Her kan du slappe af på de skønne strande, dyrke yoga eller opleve tropiske dyr.

Rom, Italien

Rom blev bekendt ikke bygget på én dag. Når man ser byen fra oven, forstår man hvorfor. Foto: Pixabay

Jeg har stadig ikke fået besøgt Rom, hvilket jeg er lidt ærgerlig over – men det skal nok komme på tidspunkt. Rom byder på alt lige fra store historiske steder som Colloseum til små hyggelige stræder med gode restuaranter.

Phuket, Thailand

Thailand er kendt for sin gæstfrihed og venlighed. Her finder du skønne bountystrande, smuk natur og pulserende storby. Desuden er Thailand et yndet rejsemål for familier med børn.

Sicilien, Italien

Sicilien er måske mest kendt for vulkanen Etna, men her finder du også byzantinske paladser og gotiske borge. Øen er den største i Middelhavet.

Mallorca, Spanien

Skønne, skønne Mallorca. Foto: Pixabay

Mallorca er ny på listen over poplære og bedste rejsemål i verden. Jeg er ret vild med Mallorca, selvom det er mindst hundrede år siden, jeg har været der sidst. Mit første besøg på Mallorca bød på en stormende forelskelse i en ung dansk mand, som jeg senere blev kærester med. Men dét er en helt anden historie. Du kan opleve skønne strande, små hyggelige stræder, god mad og så er øen virkelig populær for børnefamilier.

Barcelona, Spanien

Der er masser at opleve i Barcelona. Foto: Pixabay

Gaudis arkitektur tiltrækker hvert år flere tusinde turister til Barcelona. Byen byder på både storby og strand – så her får du hele pakken. Gode restauranter, tapasbarer og museer.

Istanbul, Tyrkiet

Jeg har oplevet Istanbul én gang for mange år siden. Byen rummer både det traditionelle og det moderne. Jeg var ret vild med Hagia Sophia, den Blå Moske og de mange skønne markeder.

Goa, Indien

Goa er et populært rejsemål med sine lange sandstrande, flotte solnedgange og så kan du også opleve den smukke Bom Jesus-basilika, som er på UNESCO’s verdensarvsliste.

Dubai, De Forenede Arabiske Emirater

Det er kun et par måneder siden jeg vendte hjem fra mit aller første besøg i Dubai. Det var en god oplevelse. Jeg var inviteret af det fem-stjernede Hotel Atlantis – The Palm (så jeg må hellere skrive: Reklame). Her var skønne sandstrande, lækkert vejr med tilpas temperature i januar, masser af fantastisk mad, god stemning og meget børnevenligt. Det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg besøger den pulserende storby.

Den Dominikanske Republik

Den Dominikanske Republik er frodig med mange forskellige grotter, victorianske honningkagehuse og med masser strande.

Bangkok, Thailand

Her er travle og pulserende markeder, store og flotte paladser og templer – og så kan du finde masser af street food i én af de mange madboder.

Hanoi, Vietnam

Hanoi byder på den gamle bydel, monumenter og koloniarkitektur – og mere end 600 pagoder og templer.

Prag, Tjekkiet

I Prag kan du se´The Ginger & Fred Building´også kaldet det dansende bygning. Foto: Lone Holm

Sidste år kørte jeg med tog ned gennem Tyskland til Prag. Det var en flot tur, og byen er jo fantatisk. Der er tre seværdigheder, som er et must see ved dit første besøg i Prag: Det astronomisk ur, Karlsbroen og Prags Slot. Byen er utrolig hyggelig med de mange små gader og stræder – og det er nemt at finde en restaurant, shoppe og hænge ud ved floden Moldau.

Hoi An, Vietnam

Rygsækrejsende har længe rejst til denne by ved kysten. Her kan du på den 14. dag i hver måned se tradiotionelle farvede lanterne i byen. Byens elektriske belysning byttes nemlig ud med de hyggelige lanter.

Rhodos, Grækenland

Rhodos er en af de største græske øer, og er en virkelig populær ferieø. Her kan du opleve den fantastiske græske mad, smuk natur og skønne strande.

Cuba

Cuba er kendt for sine farverige bygninger og gamle biler. Foto: Pixabay

Hovedstaden på Cuba hedder Havanna. Du har sikkert set billeder af de farverige bygninger og gamle biler fra hovedstaden, som byder på et pulserende natteliv og skøn arkitektur.

Siem Reap, Cambodja

Her har du rig mulighed for at opleve templer og ruiner i Angkor Wat – og gå på markeder med masser af boder, street food og barer.

Marrakech, Marroko

I Marrakech kan du lade dig fare vild i de mange snoede stræder og passager. En magisk by som byder på et vivar af markeder, haver, paladser og moskéer.

Lissabon, Portugal

Jeg er ret vild med Lissabon. Det er en super hyggelig by med skønne små gader og fantastiske attraktioner – og så kan du opleve kabelbaner og Fado-musik. Det er mange år siden jeg har været der sidst, men vil helt sikkert gerne tilbage til Lissabon en dag.

Tokyo, Japan

Jeg vil vildt gerne til Japan. Faktisk har det været én af mine drømmedestinationer i årevis. Jeg vil elske at opleve de smukke kirsebærtræer og bonsai – og så vil jeg også gerne opleve Tokyo med sine mange skyskrabere og neonlys.

Kyoto, Japan

Japan topper listen med hele to steder. I Kyoto kan du blandt andet opleve traditionelle helligdomme, templer, statuer og traditionel geisha-optrædener.

New York City, USA

På en 25. plads sniger pulserende og livlige New York City sig ind. Byen byder på stort set alt, hvad hjertet begærer. Af de mere kendte sites kan nævnes Empire State Building, Frihedsgudinden, Central Park og Metropolitan Museum of Art.  

Kilde: Tripadviser

2 tanker om “Guide: De 25 mest populære og bedste rejsemål i verden

 1. hej lone
  jeg har lige prøvet at skrive herind lige før. ved ikke om det kixede.
  MEN
  er der er mailingliste, jeg kan komme på?
  jeg elsker at rejse,
  og har lige fundet din side her.
  meget spændende, synes jeg!
  dbh gitte

  min mail adr.:
  daater@heaven.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *