Shopping i London

Rejseblokkens guide til shopping i London

London er kun et par timer væk i fly – og vupti, så står du i den cool storby, hvor trends starter og subkulturer mødes. Millionbyen byder på alt, hvad hjertet begærer af shopping, Street Food, mode og design.


Markeder & Street Food

Borough Market

Borough Market byder på kulinariske oplevelser lige fra lækkert Street Food til skønne krydderier, ost, fisk, syndige kager til the, frugt og spicy retter. Her er det en god idé at have rigeligt med appetit, når du besøger stedet.
Adresse: Borough Market, 8 Southwark StreetLondon SE1 1TL

Shopping i London
Der er masser af hyggelige shoppe- og spisesteder i London. Covent Garden er én af dem.

Covent Garden

Covent Garden er hyggeligt og charmerende. Her finder du masser af spisesteder, hyggelige cafeer, boder med alverdens ting & sager og små skønne butikker. Covent Garden er også hjemsted for Avenue of Stars – Londons svar på Hollowood Walk of Fame. Her kan du blandt andet finde navne som Sean Connery, Robbie Williams, John Cleese.
Adresse: Covent GardenLondon WC2E 9DD

Shopping i London
Camden Market byder på masser af shopping i London. Her finder du kreative butikker og lækkert street food.

Camden Market

Camden Market er en unik oplevelse med vilde og kreative butikker, lækkert Street Food, spændende udsmykning og vintagebutikker. Her er piercinger og punk – på den skæve og kitsche måde.
Adresse: 32 Camden Lock PlaceLondon NW1 8AF

Pop Brixton

Pop Brixton er den engelske udgave af Papirøen i København. Stedet er opbygget af containere med masser af forskellige madboder med blandt andet burgere, pizza og andre lækkerier for foodies.
Adresse: Pop Brixton 49 Brixton Station RoadLondon SW9 8PQ


Læs også: Gode spisesteder i London


Street Art

Shoreditch Street Art

Hvis du gerne vil have en anderledes kunstneristisk oplevelse, så kan du tage på en guidet ‘Shoreditch Street Art Tour‘. Her kan du blandt andet få indblik i, hvad Street Art egentlig er og samtidig se en masse kreativt gadekunst. Gør dig selv den tjeneste at bruge et par minutter på at se videoen nedenfor. Den giver et rigtig fint indblik i Street Art.


Credit: Video by San Diego’s Vagabrothers

Klassiske shoppesteder

Shopping i London

Harrods

Harrods er et eksklusivt og overdådigt stormagasin. Her finder du de klassiske high end mærker som Chanel, Balmain, Armani, Burburry og Tom Ford. Selv om du ikke har råd til at købe noget, så er stedet et besøg værd – udelukkende for oplevelsens skyld.
Adresse: Harrods, 87-135 Brompton RoadLondon SW1X 7XL

Hos Selfridges i London kan du finde eksklusive mærker til både børn og voksne. Foto: Matt Writtle 2019

Selfridges

Selfridges er også et prægtigt stormagasin med mange skønne og eksklusive mærker til både voksne og børn. I deres Foodhall finder du et stort udvalg af lækkerier. Stedet er også i den mere pricy ende af skalaen.
Adresse: Selfridges, 400 Oxford StreetLondon W1A 1AB


For læseheste & bog-elskere

Foyles

Foyles er STEDET for læseheste og bogelskere. Her er omkring 200.000 bogtitler fordelt på 6,5 kilometer boghylder. Du kan finde et væld af spændende bøger – og når du er blevet træt i fødderne, kan du smutte op i cafeen og drikke en velfortjent kop kaffe.
Adresse: Foyles, 107 Charing Cross RoadLondon WC2H 0EB

Foto: Pixabay


Læs også: Gratis museer for børn i London


4 tanker om “Rejseblokkens guide til shopping i London

  1. Hvor skal man bo i London, hvis man vil have den ultimative juleoplevelse? ved I det? Vi er to voksne og to børn.

    1. Hele London summer af julestemning fra midt november til begyndelsen af januar. Min favorit-bydel er Shoreditch, men lige i juletiden er den ikke optimal. Det er et multikulturelt område, så julen bliver ikke markeret lige så voldsomt som for eks. i Kensington.
      Lej en airbnb-lejlighed allerede nu, for der er dyrt i juletiden. Og hotelværelserne kan ikke konkurrere med de gode airbnb-lejligheder. Jeg foreslår Notting Hill eller Kensington, sidstnævnte bringer jeg tæt på mange seværdigheder.

  2. Kender allerede Harrods, som har været fast punkt på todo-listen, når der skulle shoppes i London – men fedt med nogle andre muligheder. Det skal helt sikkert tjekkes ud! Har I eventuelt en lign. artikel til Paris? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *