4 museer i København, du nok ikke kender

København byder på masser af skønne museer, og du kender sikkert de store og meget velbesøgte museer som Statens Museum for Kunst og Nationalmuseet, men kender du også de små og mindre kendte museer?  Her får du tips til 4 skønne museer i København, som du nok ikke kender:

Storm P. Museet

Storm P. Museet ligger godt nok på Frederiksberg. Men jeg synes, at det er et fint museum, som godt kan tåle et besøg. Museet er et museum for Storm P – for humor og satire i kunsten. På museet møder du både mennesket og kunstneren Storm P. og hans humoristiske og finurlige univers. Der er gratis entre for børn og unge under 18 år. Voksne skal betale 50 kroner i entre, mens studerende og pensionister slipper med 40 kroner.
Adresse: Storm P. Museet, Frederiksberg Runddel, 2000 Frederiksberg

Kastellet

Kastellet lyser altid op på en grå dag med sine smukke røde bygninger, og så giver en tur på voldene altid en god udsigt ud over havnen. Hvad du nok ikke ved er, at du faktisk kan besøge Kastellets Historiske Samling i Norgesporten på udvalgte dage. Samlingen er åben på Kulturnatten og Kastellets fødselsdag. Og hver søndag mellem kl. 12.00 og 14.00 i månederne Maj, Juni, Juli, August og September med undtagelse af Pinsedag og den søndag, der er Walkaton. Der er gratis entre. Du kan læse mere hos Kastellets Venner.
Adresse: Kastellet, Gl. Hovedvagt, Kastellet 1, 2100 København Ø.

Dieselhouse Museum

DieselHouse museet fortæller historien om B&W helt tilbage til 1843, hvor det hele startede med et enmands smedeværksted. Her finder du motorer, som kan få enhver teknikinteresseret op ad sofaen. Der er gratis entre.
Adresse: Dieselhouse Museum, Energiporten 82450 København SV. 

Barbiemuseum

Lene Darlie Pedersen er indehaver af Barbiemuseet. Hun har samlet på Barbiedukker siden 1989 og samlingen rummer i dag over 4.000 dukker. På Barbiemuseet kan du se nogle af de første Barbiedukker, der kom til Danmark fra USA. Der er kun åbent ifølge aftale. Du kan kontakte museet på telefon: 3810 3023
Adresse: Barbiemuseum, Vibevej 52, 2400 København NV. 


Læs også: Oversigt: 10 museer med gratis adgang i København

2 tanker om “4 museer i København, du nok ikke kender

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *