rejse til Thailand

Smilets land: En rejse til Thailand glemmer du aldrig

Lange, hvide bountystrande med azurblåt vand og med gode spots til smukke og uforglemmelige solnedgange. Thailand er et populært rejsemål, og det er der ikke noget at sige til. En rejse til Thailand er nemlig lig med venlighed, lækker mad, smukke strande, templer og gode naturoplevelser.

Thailand er smilets land

Thailand er kendt for sin venlige og gæstfrie befolkning. Faktisk er Thailand i folkemunde kendt som ‘smilets land’, for lokalbefolkningen er nemlig oprigtig interesseret i at hjælpe dig – og det gør altså rejsen lidt nemmere, når man bliver mødt af en gæstfri og smilende lokalbefolkning.

Uanset om du vælger et af de populære steder som Krabi, Koh Lanta, Phuket eller hellere vil en tur til storbyens pulserende liv i Bangkok eller ud i storslået natur ved Khao Sok, så vil du få en rejse til Thailand, som du aldrig glemmer.

Thailand har det hele – for både kæresteparret, småbørnsfamilien og den oplevelsesrejsende. Du kan nemt finde forskellige kombinationsrejser hos Intertravel, som favner bredt i sit udvalg af både individuelle rejser og grupperejser.

rejse til thailand

Spicy køkken & lækre strande

Thailand er også (verdens)kendt for sit køkken, som byder på masser af skønne spicy lækkerier på både restauranter og ved de mange små gadekøkkener. I Thailand vil du helt sikkert få masser af skønne madoplevelser, for er der noget thai’erne kan, så er det at lave mad.

På de smukke, hvide bountystrande kan du lade batterierne op og bare nyde nuét under en svajende palme med en god bog eller du kan tage på én af de mange spændende dykkerture med snorkel. Er du mere til berigende kultur, kan du smutte til Nordthailand, som byder på masser af hyggelige basarer, stammefolk, silkevæverier og kunsthåndværk.

Du har masser af muligheder for at opleve alt lige fra badeferie til spændende kultur- og madoplevelser på en rejse til Thailand.

rejse til thailand

Af Lone Holm. Foto: Pixabay

Læs også

15 gode råd fra forældre til din barselsferie

En tanke om “Smilets land: En rejse til Thailand glemmer du aldrig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *