5 hurtige til Michelle Hviid

5 hurtige til foredragsholder Michelle Hviid

Iværksætter og foredragsholder Michelle Hviid er netop nu aktuel med bogen ‘Lev livet modigt’. Michelle skulle have været en tur til New York City med sin kommende mand i næste uge, men det har Corona-pandemien sat en stopper for – så nu skal de i stedet til Sæby i Nordjylland. Læs om Michelles værste rejse sidste år, og om hvad hun altid har med på sine rejser.

Hvilke lande føler du dig tilpas i? 

– Jeg har omsat hver en krone, jeg kunne, til rejser i hele mit liv, og jeg føler mig tilpas uanset, hvor jeg er. Det eneste land jeg decideret ikke brød mig om, var Dubai. Kulturmæssigt er der også langt til Kina, men alle andre steder føler jeg mig hjemme. 

Hvad er dit bedste rejseråd?

– Lad være med at have for faste forventninger. Smag maden, følg med strømmen og vær nysgerrig og åbensindet. Spis lokal mad og gå væk fra hovedgaden. 

Hvad har du altid med på din rejse? 

– Mit pas og gode sko. Åbne øjne og solbriller.

Hvilken rejse er din værste? 

– Det er helt sikkert Himalaya i sommer, hvor min søn blev højdesyg. Det var lidt af et mareridt. Vi skulle ned midt om natten i snestorm. Dagen efter gik vi 56 kilometer, før vi kom ud i civilisationen, hvor der var en bil. Det var skræmmende, at Benjamin var højdesyg, og vi ville bare ned til andre mennesker. 

Hvor drømmer du om at rejse hen lige nu?

– Jeg skulle til New York City med min kommende mand i næste uge. Min julegave til ham, og jeg kan slet ikke holde ud at tænke på det. Vi skulle løbe en maraton – godt nok på 4 dage – men vi skulle se hele Manhatten sammen, løbende. Nu skal vi til Sæby.

Om Michelle Hviid

Michelle Hviid er foredragsholder, iværksætter, Ambassadør for Børneulykkesfonden og kendt fra både TV og radio, herunder Hviids varmestue på den hedengangne Radio24syv. Lev livet modigt er Michelles tredje bog. De to forrige er begge bestsellere: Råstyrke (2015) og Skru op for livet (2012). Her kan du læse mere om Michelle Hviid og forudbestille bogen ‘Lev livet modigt’.

Lev livet modigt

Sygdomskrise, økonomisk krise, skilsmissekrise, småbørnskrise, kropskrise, identitetskrise. Michelle Hviid har haft dem alle. Og flere til. Faktisk er hun en ekspert på området. Men hun er også ekspert i at rejse sig igen efter krisen. Og hun insisterer på at være uforfærdet i livet og altid søge lykken.

I sin nye bog ‘Lev livet modigt’ skriver hun råt for usødet, morsomt, reflekterende og rørende om livets mange op- og nedture.

Forsidefoto: Privatfoto fra Caribien i oktober 2019, hvor Michelle Hviid sejlede rundt i 6 uger med sine børn.  


Læs også: Rejseblokken anbefaler gratis oplevelser i Nordjylland

En tanke om “5 hurtige til foredragsholder Michelle Hviid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *