Sjov og spas til Halloween i Tivoli

Hvis du elsker Halloween, så er det bare med at komme afsted for Tivoli har atter engang slået dørene op for en omgang spas og (u)hygge i den gamle have i København.

Vi tog forskud på glæderne for et par dage siden, hvor vi traditionen tro var forbi Halloween i Tivoli. Den gamle have var iklædt ikke mindre end 22.100 græskar, som lyste forlystelsesparken op på en halv-grå dag. To unge hekse rørte i gryden, Rasmus Klump bød velkommen til de små fra scenen ved Plænen og skeletterne dinglede lystigt rundt omkring. Alt var præcist, som det skulle være.

Hekse & ny labyrint

I år vil du som noget nyt kunne stifte bekendtskab med to heksesøstre, der er glade for børn, men som ikke altid opfører sig lige pænt. Da vi mødte dem var de (heldigvis) søde og rare! I Det store Springvand i forlængelse af Plænen kan du begive dig ind i en ny 180 meter lang pileflets labyrint, hvor du i midten kommer frem til to heksetårne. Et par af kontrollørerne vil også være med på sjov og spas – og måske være forvandlet til fugleskræmsler og græskarmænd.

Det er sjovt og (u)hyggeligt at gå på opdagelse blandt de knap 30 Halloween-boder, hvor der er blodige godter, kravlende monstre og alt, man kan ønske sig til en Halloween-udklædning. Der er også boder med dansk håndværk og lækkerier fra alle kroge af Danmark. Alt fra uldtøfler, hatte, veste, ponchoer, ørevarmere, pandebånd, tørklæder til hårelastikker. I år smuttede vi også ned forbi akvariet, hvor fiskene svømmede rundt blandt kranier, skeletter og gravstene.

Hmm. Hvordan mon kanden hænger, der og dingler?

Hotdogs & gourmet

Jeg havde selvfølgelig set allermest frem til at besøge boden med flæskestegssandwich – men jeg var ikke den eneste. Køen var umenneskelig lang, og vi endte med at snuppe to hotdogs med det hele i stedet fra hotdog-boden. De var både store og gode! Hvis du mere er til gourmet, så kan du smutte forbi den nye pop-up restaurant i Det japanske Tårn, hvor færøske ROKS er flyttet ind. ROKS er søsterrestaurant til den to-stjernede Michelin-restaurant KOKS, og det er da også køkkenchefen Poul Andrias Ziskas, som har lavet menuen til Tivoli. Eller I kan smutte forbi Tivoli Food Hall, som også byder på mange forskellige madboder. God fornøjelse!

Foto: Lone Holm. Entrebilletter & turpas var sponsoreret af Tivoli

Læs også: Stor guide til Polens perle: Besøg Sopot på Østersøens riviera

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *