Golden gate Bridge

Ta’ på oplevelsestur i USA

Her kan du læse meget mere om, hvorfor du bør vælge en oplevelsestur i USA som din næste ferie. Vi kommer nærmere ind på fordelene ved at vælge formatet pakkerejse til USA, samt hvilke destinationer som det kunne være interessant at besøge under opholdet.

Disse inkluderer blandt andet storbyen New York og staten Californien, der byder på mange spændende muligheder i form af storbyliv, forlystelsesparker, sandstrande, kultur og nationalparker.

Vælg en pakkerejse

Der er to muligheder for at arrangere en rejse. Enten kan man planlægge hele rejsen selv, og dermed også stå for separat booking af flybilletter, hoteller, oplevelser osv. Den anden mulighed er at tilkøbe en pakkerejse til USA, hvor et bureau har stået for at sammensætte rejsen baseret på mange års erfaring inden for turisme i netop de valgte områder. Derudover har de også sørget for at booke alle hoteller, fly og oplevelser, så du blot skal sørge for at betale en enkelt gang.

En pakkerejse vil oftest være dyrere end hvis du selv havde brugt mange timer på at planlægge turen. Du sparer dog store mængder af tid ved at lade et bureau arrangere turen for dig og købe en færdig rejse. Derudover ved et rejsebureau også oftest, hvilke fly og hoteller, der er billigst til prisen, hvilket kommer dig til gode. Derudover sørger de for, at du ikke går glip af de vigtigste oplevelser på rejsen og sørger oftest for, at du besøger nogle steder som du ikke selv ville have fundet ved egen planlægning. En af de mest foretrukne pakkerejser lige nu er en rejse til New York og Californien.

New York

Oplevelser i New York

Denne rejse vil starte med nogle dage i storbyen New York, der i høj grad må siges at være en af de mest prominente byer i verden. Her kan du besøge liberty island, hvor frihedsgudinden overvåger New York City. Sørg dog for at booke billetter hjemmefra, hvis du ønsker at få adgang til at komme op i selve frihedsgudinden. Ellers byder byen på Central Park, Empire State Building og Times Square, som er blandt de steder som man må se mindst en gang i livet.

Las Vegas

Oplevelser i Californien

Derefter går turen til Californien, hvor man starter med at opleve San Francisco, der blandt andet er kendt for the Golden Gate Bridge, der males i en rød kulør hvert eneste år. Derudover kan man komme på et unikt besøg på øen Alcatraz, der er et tidligere fængsel for nogle af de mest farlige fanger i USA. Dernæst byder rejsen på en tur til nationalparken Yosemite og en køretur gennem Death Valley til Las Vegas, hvor man kan se et spektakulært gadeliv og opleve en by præget af gambling. Turen afsluttes med, at du kan stå på kanten af den største kløft i verden, Grand Canyon og få taget nogle spektakulære billeder til din Instagram profil.

Fotos: Pixabay

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *